Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovo se pravi bar 10 godina haha
Kreteni
Koliko li ce stanova I poslovnih prostora imati Dizdarevic dok se zavrsi centar.A vrijeme je I limuzinu promjeniti.Gdje se sad odjeva od novca islamske zajednice kako je Borac Travnik kapitulirao!?
Samo džamije, samo SDA, samo Bakir! ☝️💚🏆
Ovih objekata ima dovoljno. Zar nije vrijeme da se eknomski ojaca? IZ sa svim vakufima i potencijalom bi mogla drzavu pokrenuti. Ako nista, makar namjensku industriju :)
nova,akademija znanosti
Nadam se zemljotresu jačine 9 stepeni Rihtera sa epicentrom direktno ispod građevine te radijusom djelovanja od 500m. Ove sumnjive sadake od Arapa nikom dobro ne donose.
niko ne treba da radi,treba se samo moliti Bogu,kasnije SADAKA STATE na djelu!!!
Ruglo
Kakvi rokovi, 13 godina grade, ko Skadar?
Bilo bi lijepo da Islamska zajednica napravi mesdzid u Neumu ili da kupi jednu kucu, bar da se ima gdje otici na dzumu. Nema mesdzida od Dubrovnika do Splita.
joj ovi novopečeni vjernika sve vjernici svi u prvim redovima a jel si okreno ledja jebat će te nešto. Nemoj ići na more ostani kod kuće da možeš klanjati
Kakve ima veze tzv plandemija sa ovom.
smanjen obim radova zbog bolesti ili epidemioloških mjera. a zbog tih plandemicara smo na zacelju evrope
Samo džamije i crkve, biće BiH Japan ♥️
Genijalci ukinuli jedini parking u centru grada zarad ove skalamerije.A fabrika sto nemamo nit nikakvih poslova to nista bitno je se bogu molit
Ima se, može se, nema se...