Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istočno Saraj'vo, je l' to onih par sela oko Lukavice i Vojkovića ...??? Ako je to to, onda se lako snađem, znači čim iz grada izađeš odma' si u Istočnom Sarajevu . . .
@halal passat Otprilite 3 minute autom i vec si izasao iz "Istocnog" Sarajeva, i nema nista osim šume do BanjaLuke ;) ;)
Nije cim iz Sarajeva izadjes odmah si u zatvoru,ovo za tebe prave.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
40 000 000 KM ulozeno?? Pa mogli su 4 zenice napravit, kakvi zatvorski standardi, ogradi zicom napravi zidine i nek sami zatvorenici prave ostalo ako hoce da im bude bolje, tako se postize radna navika :) ovo ce na kraju biti prinudni motel za privilegovane, a ne zatvor za najgore kriminalce.
Nemoj tako, ima kapacitet od čak blizu 400 mjesta, a biće zaposleno 300 ljudi, znači 700 novih mjesta za SDA kadrove.
http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Predlažem naziv zatvora CASA GRANDE Veliki zatvor za koaliciju Casa GRANDE. U nju spadaju osim SDA i SBB i HDZ i SNSD pa i SDP. Hotel CASA GRANDE je inače vlasništvo odbjeglog poslovnog čovjeka NAsera Keljmendija. A svak je nevin dok se ne dokaže suprotno, pa i NAser i Fahro. NAdam se da FAHRO NEĆE PRVI OTVORITI OVAJ ZATVOR 2017 !
ovo je najveći kriminal i pranje novca u istoriji svih kriminalaca i država, Tolike milione su sjebali u suradnji sa kurčevim strancima, za 300 ološa koji će tu biti smještenei. "Uslovi" i materijali koji su ugrađivani, na 99% kuća u BiH ne postoje i ko zna kada će ovaj napaćeni narod to sebi moći priuštiti, a olišu se grade kule i peru pare. Za ove pare se moglo pet hotela napraviti visoke klase gdje bi se ljudi uposlili i od kojih bi imali koristi
Uglavnom ako jos jednom zabelaji oni ima zatvor na svojoj strani. Ko mi glupi......
A kada se otvori prvi dozivotni stanovnik bi trebao biti duduk pa onda bake I ostala kompa...
Još godina i po, dugo, a sve više rezervacija!
Malo sam se preračun'o, još pola godine, ali nema veze, osuđenici svakako imaju beneficirani zatvorski staž.
Otvaranje kasni zbog administrativnih problema??? U svijetu se prvo zavrse sve administrativne pripreme pa se onda radi a kod nas se prvo napravi nesto pa se onda traze razne dozvole za izgradnju, tj. rjesavaju razno razni administrativni problemi.
Seljakluk na izlazu iz šeher Sarajeva sa par benzinskih crpki i granapa u kojem se otvara kavez za Dodicka i Škutora Čovića a i Šćepu Fahra.
Sad se postavlja pitanje:...ONI KOJI NEPRIZNAJU BIH KAO DRZAVU MOGU LI BORAVITI U TOM ZATVORU
Pa zar Sarajevo nije jedinstven grad drzave BIH.Bojim da ovo prolongiranje nece pokrenuti pitanje PRENOSA NADLEZNOSTI ILI OD VITALNOG NACIONALNOG INTERESA
Konacno
Hotel sa 5 * samo za sarajevsku elitu.Hotels and Resorts ugostit ce samo odabrane poput politicara,drzavnih sluzbenika i tajkuna.Toliko poznatih licnosti nece odsjedati ni u Hilton-u,a za obicne smrtnike potrazite smjestaj u Spa centru KPZ Zenica
Ako tužilaštvo bude radilo kao do sada, to je promašena investicija.
Hvaka ti zlatko lagumdjija sto si CIPS,entitesko glasanje,maticni broj,popisni mayerijal sa popisa stanovnistva,entitetsko drzavljanstvo,drzavni zatvor...sve dao rs.-u....djubre srbofilsko...
da je šoping centar izgradilo bi se za pola godine. al posto treba trpati lopove koji su pokretac prosperiteta u bosni, onda gradnja traje zadnjih 20 godina.