Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i glupani znaju da je to Amerika vec ispitala dok su bili ovde od 96-2005. U Zivinicama busili i nasli kiseljak na 80 metara dubine, i sad ima izvor na tom mjestu.
Nažalost, ne volim ovo ali tako će biti: - RS ima gotovo sve epitete države,a one koji joj fale će dobiti tako što na državnom nivou ne funkcioniše niti jedna indtitucija kako treba; - Čim se izvrši popis stanovnika Dodo raspisuje referendum i ukoliko ljudi kažu da hoće otcjepljanje i dat će im ga međunarodna zajednica (izgovor: ne žele se novi sukobi); - Rata neće biti jer je to sistemski urađeno ukidanjuem služenja vojnog roka, malko ih zna s oružjem; - RS ima popriličnan dio industrije još i Austrougarske što je ostalo, pa od Juge pa od BiH, i lako se to pokrene; - Hrvati svoje znaju kao Srbi (uz sav nepotizam njihovih lidera i lopovluk, kao i nepriznavanje, oni se drže kao narod i kao zajednica i teže ka tome), dok Bošnjaci (crko onaj ko mi dade takvo ime) imaju samo pohlepne i nesposobne, a vala i ljude koji osim što sve žele za sebe imaju još i namjeru da niko oko njih nema ništa kako bi se on što više isticao;
@hercegbosna \"nije u bih nego u medjugorje,hercegbosna \" :D Imal vrucine? :DDDDD
nije u bih nego u medjugorje,hercegbosna
necete mi preci preko njive. morate da platite zvacu decu. decooooooooo, decooooooo, decoooooo
Nafte ima, ali u k! Naravno Dodo čeka da šatro ispitivanja se okončaju pa da može da proglasi da njegova \"država\" ima nafte za narednih 121938230 godina. Dok je ovaca biće i vune.
uhhhh kad se mi u RS obogatimoooo jedbva cekammmm,pa se odvojimo od fBIH,poceli su nam BRAĆA RUSI da dolazeee, a to je dobroo:) :) bicemo bogatiiiiii ko Svajcarska :)
Čuj Integral...nije to dodikov Integral
Ako mi budete preko njive hodali, gotovi ste... a to da ce naknadu dati, lazu!!!
Znaš, Bosnjače, nije davno bilo, Sveg\' mi svijeta, nema petn\'est ljeta, Kad u našoj Bosni ponosnoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome sire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv\'jetlije blago, Nase ime ponosno i drago. Safvet-beg Basagic, 1891
e sto cemo se provazati od te nafte hehehehehe ruska mafijoza pere novac i baca ublehe
Znaci pogodio sam sta su one cudne masine danas na putu od Gradacca prema Modrici
Sad ce ih bombardovati Nato
bakar sine bakar :D