Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
su kim igra sbb u prvom kolu
kakav kompjuter, bolje kad se zene kuglica uhvate
irena ni se pravo nasikirala... eheheh...
CIK ebeni amateri predvodjeni dodikovom igracicom, kurfom irenom. Rusi su vec usli u CIK, bice cike vriske u oktobru
Nije vazan redoslijed i bilo bi dobro da se svi udruze u tim postizbornim koalicijama i da se sruse SDA i HDZ i da se okonca jedamput za sva vremena te zlocinacke organizacije.
Ovo što ste napisali "Socijaldemokratska partija BiH 92" zvuči isto da se stranka opet podijelila i osnovali novu po uzoru na HDZ 1990 :)
NEE. Ja bih niksica i ostatak kriminalaca najradije prebacio u TKSDP BIH (tajkunska kvazi SDP BIH). Ebem mrtve Niksicu, Hadzicu, Magazinovicu i ostalim gejevima iz ezdepea
SNSD - 69 :)))
kuglice za kinder jaja - hahahhahahaha oj drzveee
Sigurno imaju i ljude zadužene da pojedu sva ova kinder jaja...
Bilo bi cudo da je proslo bez problema.