Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je bemo Fahri mater,advokati i Fahro zadovoljni.
fahro je opasan dzuvi i lagumdziji jer znaju ako bude jedinstvo bosnjaka da njih nema na mapi
ti si jedan anti drzavni kreten...tebe i takve poput tebe treba dat dodiku da vam mamu jebu!
Sve je smješno u ovoj državi . Izgleda da je ova država postala najbolje utočite ra razne kriminalce i lopove.Na kraju će Šćepo biti oslobođen , a sud i tužilaštvo će na kraju biti ismijani.
Fahro legendo naša, živ i zdrav ti nama bio još puno godina. Pričajte Vi šta hoćete. Narod voli Fahru Radončića i sve što mu bilo tko više probleme stvara, on je sve više voljeniji kod naroda. Lično vidio kako ga narod dočekuje, kad je sad u Ramazanu šetao po Goraždu sa svojom lokalnom ekipom SBBovaca. Hejteri pucajte minuse... :) :P
Gdje ima dima, ima i rostilja!
U cuzu sa krmok kriminalnim.
ovaj Miljus, je li ovo neki siptar?? ne samo da Sandzaklije rade u KCUS, nego sada i siptari?!?!??!?! o oooo Bosno gdje ideš?????
Miljus je srpsko prezime.. ovdje u Krajini ima ih puno sa tim prezimenom..
u svakoj zemlji domaći imaju prednost,samo u Bosni prednost imaju stranci!!! a toliko nezaposlenih ljekara koji idu vani?!?!? pa do kada?!?!?
i da majmun skače u sudnici,odbrana bi rekla da je zadovoljna!! samo lažu i petljaju!!
I SBBov kandidat za načelnika Tuzle prezadovoljan ! NAIME, BAŠTINIK NASLJEĐA SS JEDINICA U BOSNI će konačno Fahri donijeti i jedno gradonačelničko mjesto ! http://www.zurnal.info/novost/19896/sbb-ov-kandidat-za-gradonacelnika-tuzle-ponosan-na-djeda-fasistu
na kraju se sve svede na to da se sto vise ocrni svjedok da ga se pritisne dok ne odustane ili se sam ne ubije
@amer_c 100% saglasan sa tvojim komentarom.
ova svjedokinja kao da ne odustaje, koliko vidim cak je 5x svjedocila!!
Advokati zadooljni??? Kkako kada su već na ivici nervnog sloma. "Nemogu" nikako do tužilaca, a sudija još manje! Sva vrata za malverzacije potpuno zatvorena! Kako reče C. ovo više nije normalno - ni sa kime više nemožeš popričati " normalno"!