Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On nema skole da bi obavljao tu duznost, tu ne treba ni sud ni niko da podsjeca na cinjenicu da je covjek neskolovan. Samo kod SDA ako si podoban mozes biti u vrhu drzave i sa 4 osnovne
SDA je degradirala Zdravsvo, Obrazovanje itd itd i dovela nas do moralnog odrona gdje jedan Asim zbog ratnog ucesca ima pravo da bude nekaznjen za korupciju i namjestanje u gradonacelnicku fotelju i ostale marifetluke. Afera Respiratori i mnoge dr.
ovaj uhljeb dolazi iz cestite i postene stranke...koja se odupire korupciji nepotizmu kupovinama diploma pljackama drzavnog budzeta donacija nelegalnim pracenjima prisluskivanjima i politickim ubistvima...zivili nasi asim fikret amir zukic i mnogi posteni borci protiv zakona...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo Bošnjacima može ovakav sarajevskomahalski lik sa srednjom stolarskom bit na ovakvoj funkciji. Nisu džabe Šešelj i Dobrica Čisoć vadili Aliju iz zatvora 1986-e.
Napišite kaznu Senki Nožici zato što ne nosi masku.
biden bidne dao osmici i četvrtu diplomu da priloži onim ranijim sa sda zlatnim pečatom. ovo je sve montirani prioces jer su diplome montirane. "Dužnosnik Naše stranke Tarik Haverić i njegov članak iz 1993. objavljen u Parizu, u kojem optužuje Armiju RBiH za etničko čišćenje. Armija RBiH je vršila etničko čišćenje!" Haverić je dokaz da ni svi muslimani nisu islamisiti ko Alija i Bakir. Svaka ti čast Haveriću!
SDA JE DRŽAVNE SLUŽBE; TAJNU SLUŽBU, INOZEMNE POSLOVE, POLICIJU I SL. PRETVORILA U SVOJE STRANAČKE PARASLUŽBE SA CILJEM VJEČNOG OSTANKA NA VLASTI I DERANJA RAJE.
SDA
ahahaha, a vidi nožica u matore hanume nožice, djeluje ko mahalska klafrača koja ide s kahve na kahvu...
Jednom rjecju KRIminalac!
hocemo li docekati dan da sudstvo konacno pocne raditi svoj posao i da se ovakvi likovi konacno maknu iz politickog i javnog zivota i odgovaraju pred narodom za svoja (ne)djela
OSMICE UZ TEBE SMO BRATE NAŠ!!
odlazi osmica dolazi devetka i sve tako redom.....
SDA svakako gaji ove ne skolovane.Al su zavrsili obuku za kriminal kako ce lakse ukrast glasove prevarit itd
Skolovani ne mogu doc na red od ovih SDA uhljeba koji falsifikuju diplome i takvi nas vode
Bitno da pravi obrazovani ljudi idu van ove drzave Bake je to omogucio
Kao i za Aferu Asim nikad nista i ovo je isto tako to ide kod SDA
I moja nana moze obavljat ovu duznost ni ona nema skole