Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ja svog pasu vodim da se igra...nadam se da ce na Marijin Dvoru jos ovakvog sadrzaja biti postavljeno, na ovom lokalitetu stvarno toga manjka, roditelji uvijek imaju problema gdje da vode djecu.
Lijepo je vidjeti ovako fino uredjen dio parkica :)
Mobilijar??
divno za djecuu u samom centru, ponosni smo.
Ja ne klizem.sta cemo sad?
Eto nas u subotu sabahile da sve isprobamo.
Eto nas u subotu sabahile da sve isprobamo.
Samo da se prijavimo da smo danas proveli lijep dan upravo na ovom mjestu. Djeca su sretna a to je najvaznije. Hvala vam sto i nas roditelje "izvedete"vani jer da nije ovih igralista bili bi "zalijepljeni"na mobitelu
Eto nas u subotu sabahile da sve isprobamo.
Svaka čast za ideju, odlično urađeno.
Bravo, zima dolazi i drago mi je sto se postavlja ledena ploha da djeca mogu i tokom zime da se zabavljaju, a ne da budu zatvorena u kucama.
Bas je lijepo vidjeti da Opcina Centar ulaze sredstva na ovakve stvari. Taman dolazi zima i roditelji imaju gdje odvesti djecu, a da uzivaju roditelji, kao i djeca.
Dobro izgleda. Neka se djeca igraju.
Svaka cast, puno nam je bitnije ovo nego jos jedan u nizi trzni centar. Malisani se sada imaju gdje igrati.
Nemam ništa protiv gradnje zgrada u Sarajevu, ali ne na mjestu Hastahane, bravo za Opštinu Centar koja je izgradnjom ovog parka otklonila sve priče oko zgrade i dala do znanja da misli na našu djecu.
odlicne vijesti, ponosni smo
Hej pa super vijesti bas, idemo dalje do medalje