Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala je i bilo vrijeme. Ne znam zasto se bjezi od sigurnih investicija kao sto je ova i zasto smo morali ovoliko da cekamo?! Jahorina je divna planina ali nazalost puna lokalnih cetnika (od konobara do ski instruktora) koji kvare sav ugodjaj.
Da je gradite deset godina nikad se necete pribliziti naprednoj Jahorini.
A Cetnici su pencilin za vas mosnje, neka ih uvijek da se slucajno koji muslimajmun ne raznese jer Cetnici takvog uoce na kilometar.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato su cijene da ti se zamanta...ekonomicnije otic na skijanje u Austriju
Radovi na Bjelašnici nisu ni blizu kraja, korpe nisu postavljene, izlazna stanica četverosjeda nije završena, topovi nisu poredani po stazi..
Jedna lijepa vijest u moru negativnosti.
Bravo! Samo nek se gradi!!
Cijena dnevne karte? Hvala.
@dadohz Bile su 35 prosle sezone, gdje si ti bio? Sace vjerovatno dignuti na 40
promasena investicija, na vrh je trebala ic gondola sa medjustanicom, dogodine restoran na vrhu? i onda ce setaci ici na 6sjed pa na 4sjed i pravit guzvu
❄️🏂⛷ Bravo 👍
Veliko BRAVO!
Hocel se moc guzit ovdje
Svaka čast, najzad se rade prave stvari.
to je lijepo samo ko ce to moci sebi priustiti ? cini mi se da neko rece da je dnevna 50 maraka
cisto sumnjam,ali opet nista me nebi iznenadilo :D
@Dopeman mogla je podnijeti al u kurcu.AKo imas djecu i zenu buraz bez 200 stoje se ne mozes uputiti!!!