Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok raja iskuplja da naši zlatni juniorski košarkaši idu na takmičenje , naša plivačica plaća sve privatno, ovi na vlasti isplaćuju virtualnoj firmi 200 000! Sve pobiti majku im!
@Memo1beg 200.000 je sića koliko je do sada SDA uzela. SDA haj što je pokrala ratne i poratne donacije, te sve budžete obrstila još je to bilo malo pa su počeli krasti vodu i na odvozu smeća. Ima li ijedan pravi musliman u SDA?
Memo1beg@, ti si obican potron stranacki.. ti i ti tvoji pljackate ovu zemlju 26 godina i gdje su pare koje ste uzeli???????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kaže stručnjak Ševal Kovačevič udario ga crveni kombi zelene boje,a Seferovič kaže obrnuto,a Burzič Dalida nagrađena,Alisa Mutap bila na odmoru u Italiji zbog amnezije i tako u krug niko nije kriv
kad na muci ubijene,stradale,ponižene djece BOTOVI počnu o strankama i tenderima.... stidim se što sam odavde,i nekad sam napadao ono 'švicarca' za riječi da se stidi što mu je babo iz Bosne..ee pa 'švicarac' IZVINI. Pravda za svu našu djecu!!prazda za sve nas!
Koja smo mi korumpirana drzava, ovo nema nigdje u svjetu.
izvinite gospodo ,sljedeci put dolazim sa familijom da vas podrzim
SDA, HDZ i SNSD su od lopova napravili gospodu, od kurvi elitu, od nepismenih funkcionere a od naroda stoku.
Svaka cast ljudini na borbi. Ne daj Boze nikome...Pravda za Davida i Dzenana ♡
Pravda za stručnu savjetnicu Nermu Vukasović, suprugu Marija Vukasovića, člana GO Naše stranke, kojoj je vlada sarajevskog kantona na guzove dala 200 000 maraka za nepostojeći institut kulture i umjetnosti a vi je kritikujete.
Pravda treba da postoji i da svi odgovaraju za ono što su uradili. Ali je žalosno da ljudima to bude ulaznica za mandate u kantonu Sarajevo.
Šteta što je ovaj čovjek dozvolio da bude uvučen u političke igre
i šta poslije...ujeo vuk magarca ili magarac vuka..koga je to briga u jednoj korumpiranoj balkanskoj državi..
bagro sarajevska izadjite na protesteeeeeeeeeeeeeeeeeee, podrzite nepravdu toliki grad, da nepovjerujes
Neki od nas su zaposleni, ono na...
@cvetasti "podržite nepravdu" = low IQ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za sve koji ne znaju kako diktatura i vladanje nad narodom pocinje, prvo ih zavade izmedju, a poslje toga im uzmu osnovna ljudska prava. To se desava i Hrvatu i Muslimanu i Srbinu
Ja ne razumijem ovdje pojedine komentatore koji ismijavaju ovo. Pa djeca su nedužno ubijena. Očito nemate svoju djecu, niti imate porodicu koju volite i koja vas voli, pa da bi razumjeli bol ovih roditelja!!!!
Gledaj hordi zelenih gmazova iz SDA ali trolaju o nekih 200.000KM a ovdje se radi o ljudskom životu koji je oduzet na silu i onda je to "duboka država" sve prikrila.
pa njegova je sad i vlast i mup..neznam zasto sad ne proziva mup haman nije dobio takve upute..zar nisu rijesili slucaj novi ministar i komesar
@lafolaf Kako ti to zamišljaš? Ministar, hop i evo ga ubica vodonoša?