Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
@lari5 - isto kao u Bosni. Čović, izrazita seljačina, Dodika nemožeš ni opisati, kolika je seljačina, a tek ovi iz SDA!
Tachi je u pravu. Srbija treba da se okrene buducnosti a ne da konstantno vuce BiH pa i regiju sa sobom u proslost. Kosovo nije "izgubljeno" kao sto kazu Srbijanski nacionalisti, ono je sebe ponovo naslo u novom svjetlu, novim historijskim okolnostima. Dok je bilo u sastavu Srbije uvijek je bilo najnerazvijenije, najzapushtenije, Srbi se konstantno iseljavali prema Bg za boljim zhivotom, Albanci pod represijom itd..itd..Kosovo je ponovo rodjeno samo u drugom, boljem ozracju
Samo uskratiti investicije i evre , i zaprijetiti da onaj ko pukuša nešto silom , silom će i biti " tretiran" , ... i eto ih moleći i kumeći ... jer cijeli prostor Balkana je zona sumraka , opuhan skoro do daske , tako da se nacional-političari održavaju na vlasti samo uz pljačku i pomoč zapada.
Opet pedja kojovic tamo. Oravo pedja.
Srbe je nacijonalisticka fasisticka politika dovela do toga da se odvojila Crna Gora, da danas nemaju Kosovo, Vojvodina samo sto se nije pripojila Madzarskoj, Republika GENOCIDNA Tvorevina zbog zlostavljanja ne srba prjeti joj totalni nestanak.... a Sandjak ce napustiti Srbiju jer je totalno zapostavljen zbog diskriminacije. Ako ovako nastavite niko nece cjeniti srbina. E moji Srbi gdje vam je pamet borite se protiv FASIZMA ostavite ljude, ne srbe na miru.
pazi merkel kako pokazuje illuminati znak
Prva slika je razglednica za Dodicka. Фром Берлин wитх лове
kad se vrati u Srbiju,opet ce se zaliti zasto su ga stavili sa strane a ne blizu Merkel. to je diskriminacija,vidi kako je Zvizdic u sredini,odmah do Merkel blizu.
Hajde da vidimo, Bosnjaci, imamo li snage da ih priznamo. Mislim da ne, jer Dodik! Nemamo mi snage za ijednu samostanu odluku!
Šiptari i srbi dva pećinska brata.
Ova prva slika je specijalni poklon za Dodika hahaha
Sve je ovo bila suplja prica i predstava za javnost i majmune, koji je gledaju i slusaju. Merkelova ce se kandidovati u maju za Evropski parlament, jer zeli mjesto predsjednika EU komisije, a Macron je htio da se samo za jedan dan skrene paznja sa domacih problema, koje mu vec mjesecima svake subote u sred Pariza prave pobunjenici u zuti prslucima. Ni u Parizu 01.06.2019. god. se nece nista dogoditi jer Vucic ima rok do 2026 godine da prizna nezavisnost Kosova.
Što ti je Švabo, vidi Merkelove komadant, vedri i oblači :D
Realno gledajuci nema nista od ovih pregovora , samo Amerika moze nesto uraditi ali njima se ne zuri , Zvizdic nabaci volej vucicu , Pickousti jedva docekao , pa zar nema ni jedan pametan covjek da mu kaze sta da prica , kljuc Balkanske krize je u Washingtonu , koliko god Srbi mislili da Amerika propada I da ce rusi I kinezi pomoci im da vrate Kosovo grdno se vara , odugovlacenje odgovara Albancima
Vidi muškarčina.
Znaci 9 protiv 1, u prevodu Brnabička ili Vučić je bio za samostalnost Kosova. Kako god sam sabrao i oduzeo jedan je jedan.
Vidi plačke i lezbače sto su stavljeni na čošak, tako i treba genocidaši, na kraj i sve iz početka dok ne priznate sve zločine