Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE SRPSKA
za vas nam ne treba JNA...vi ne mozete ni pozar sami ugasiti a o ratu je smijeno i pricati
Kakva crna jna bosnjaci, u slucaju ne daj boze rata, Srbija i vas razbacala! I sve drugo osim toga je puka nerealnost!! To svi znaju, ne radi se ovde o hrabrosti i junackoj bosnjackoj vojsci, koja je osvojila par sela, vec o brojnosti znacaju, jacini, diplomatiji, tako da i danas bi ga ispusili, a pogotovo ako se SRB umesa, ispusili bi ga pa puta 3 na kvadrat! :)
zlatna kasika ocuu saddd kmeeeeeeeeeeee
Hahahahahahahhahahah al uživam čitajući ove komentare kako poturice pjene u nemoćnom bjesu.
i staro i mlado i staro i mlado svi, svi, svi u cirkus Kolorado
Udruženo tursko-vlaška genocidna posla
nama sve ide bolje od ruke...kontas?
Šta ćeš vama idu bolje traktorijade idu od ruke nego nama gašenje.
Jedan od zakljucaka ovog piknika je taj,da se ubuduce finansijski pomazu koncerti Beslica i Merlina,dokazanih boraca za bacanje u zaborav svega onoga sto nam se dogodilo tokom agresije na BIH.
OVAKO SU SE DOGOVARALI I PRED RAT 92. PA OPET POČELI. PUNO SE NEŠTO LJUBE NEŠTO ĆE SE RODITI.
nema vise JNA, pa bi ovi malo da prete
samo se vi tjesite da je ovo sve zbog izbora a sto se tice ovog \"skala\" ajde bolan ne budali znas kako ste prosli u ratu sa Srbima, ne mislis valjda da vas dozivljavamo kao prijetnju...nemate hljeba da jedete, od kako ste nezavisni :)...i bice vam sve gore...ajde idi rovi po kontejnerima
E moj free srpska, kome se ne svidja u BiH on je free, ali sve sto ste osvojili u krvlju nikad dok je nas patriota necete moci uzeti jer je puno nevine krvi proliveno. Mi smo ponovo spremni da branimo BiH u njenim priznatim granicama. Tudje nam ne treba, ali ni svoje necemo dati. Sellam svima koji smatraju BiH svojom domovinom, a dusmanima zelim da crknu od muke.
Mozete samo ku-r-cu svirati ! Malo ubleha za cobane lol...pred izbore :) SIKTER
Potpisujte pred izbore, ali sto kokuz moze zamisliti to niko ne moze.