Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Masic mjesec dana apeluje na probelm Konjevic polje a dezurni kriticari ga pljuvali. Kad su ovi sad shvatili da su zaista pogrijesili oko konjevic polja odjednom i oni u tom smjeru krenuli. Kasno majstori, kasno, 20 godina ste na stand by drzali Bosnjake iz RS-a i ti Sepicu, Sarajlicu i ostali...
i da niste objavili ovu sasvim NEBITNU vijest, jer ocito je da OPET nisu uradili NISTA.. nebi nista propustili.. kad vidim ovo, i clanak o nekom sra.nju u tbilsiju je dobar ! ;)
Najmanje što trebamo tražiti od HDZ-a i SDA su hrvatski i bošnjački entitet na prostoru FBiH. Čist račun, duga ljubav.