Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehe a ko fol imaju dzukkaca lutalica a siftari sve pokokase i prave cevapcice döner po pederaciji bee haa. Vidi Behmena hahaha gdje radna knjizica Behmenu hahahahahaha
Osim toga vlasnici kućnih ljubimaca moraju dati skroman doprinos, obzirom da valja cistiti iza cuka, maca po stubistu i vani. Znam po svom cuki kad izadje vani samo kaki i piski :)
Slazem se sa g-đom Sanjom Lazar, zaiste bi trebalo uvesti simboličan porez za one koji drze kućne ljubimce. 10-tak KM mjesecno nije puno a taj novac bi se mogao iskoristiti za izgradnju azila za pse lutalice.
Lijepo. Dakle, vijest je da gradska vlada radi svoj posao. Kad bolje razmislim, i jeste vijest.