Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba samo biti protivnoprotivan!!!
...potrebno je prvo da republika srpska donese nove zakone...drugo da se sto pre proglasi herceg bosna a trece da srbi i hrvati preuzmu sto vise institucija i agencija u zajednickim institucijama i da sto vise izoluju bosnajke....
Dobro što vas na smrt zavadiše, dobro što vas opljačkaše ali što od vas napraviše mentalno retardirane .... Odvajate od plate da bi ovim debilima platili dnevnicu za konsenzus oko primanja k znanju informacije. Čuj saopšte da je sunčan dan i nekome se ne svidja ta informacija pa može i da je ne primi k znanju. Kad bosanski seljober smisli proceduru.
Svi nazad u vrtic, pa kad se naucite dijeliti igracke onda cemo vidjeti sta dalje. Mars!