Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se informisi pa komentarisi i ne doodaji gdje ne treba. To nije svecanost Gorana Salihovica nego Visokog sudskog i tuzilackog vijeca. Salihic je trazio minutu cutanja i fatihu za sudinicu i da joj se oda pocast te organizovao 3 autobusa za dzenazu na koju je otisao ostavivsi vjece i goste u svom sudu. Muzika je bila ozbiljna iz tog razlioga (celo i klavir). Zloba ti nije na mjestu. Licno sam zvao da pitam za dzenazu i sve mi je objasnjeno.
Danas je Goran Salihovic, predsjednik Opcinskog suda u Sarajevu zasluzio da mu se hrakne u lice. Jucer je u Sarajevu preminula 42-godišnja sutkinja Nadja Arifagic, a vodeći ljudi ovog suda nisu se udostojili odgoditi ovu svečanost kako bi se odala počast preminuloj, koja je bila jedna od najboljih sutkinja. Danas je zaista ružno bilo vidjeti smrtovnicu preminule i silnu gozbu u zgradi Suda uz jako glasnu muziku. Prvo treba biti čovjek, jer ljudski život je vrijedniji od 1000 ovakvih zgrada. Zgrožen sam!!!