Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj BiH se samo Sarajevo gradi izgleda. Ima li jos koja opstina da sta radi sa parama sem sarajevskih??? Svaka druga vijest u novinama je iz Sarajeva. sta radi Tuzla sa 40 miliona KM budzeta? Sta radi Mostar?
u Tuzli je care moj propao čak i trovač MC Donalds :) To bi trebalo da ti pokaže da raja fakat nema para... sve je propalo...čak i radnici više ne traže posao nego blokiraju puteve ne bi li dobili šta sadake. TK piši propalo...jer je industrija bila nosilac a industrija je uništena uvoznim lobijem koji je takođe uništio i željeznicu BiH da bi se roba prevozila kamionima. jedino mi je dobro ono jezero što se mogu okupati a ostalo, minirati i ponovo izgraditi...apsolutno je sve katastrofa...Ceste su propale, izvršen je urbicid grada...otislo pismeno doslo nepismeno stanovnistvo...sada vlada zavist, mrznja, nepotizam, primitivizam, nacionalizam...sve su to odlike BiH i njenih gradova. Da hoće i Sarajevo propasti...bilo bi nam svima lakše :)
Niste smjeli da ubacite novu fotku, jer sigurno ne vrijedi ni 500000 KM a kamoli 4,5 miliona.
Ne, nego su poletili da objave vijest koja nije kompletirana. Ali vazno je da oni objave nesto prije nekog!
@DonKihot a kliksovi novinari, sve mi je jasno u ovom "buČa potok"