Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nista ova Vlada KS radi profesionalno i uspjeli su koliko toliko da se digitalizuju. Ovi iz SDA jos koriste Internet Explorer.
samo SDA ova vlada ne valja hahah karrrranje
@kontrakontre Kakav Internet Explorer, oni bi jos koristili dimne signale.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
.... Jos donijeti odredbu da je vlasnik konja/ fijakera odgovoran da konjski izmet ne zavrsi na setalistu ili da, po uzoru na vlasnika psa u kulturnom svijetu, pocisti uneredjenu javnu povrsinu (u_protivnom, slijedi kvitung) i - lijepo.
@BH_Faraon ima čovjek koji čisti odmah a plaćen je za to ne sikiraj se 😃🇧🇦
Eto Sabane i na slici ima vanago...
Danas sam bila u Velikoj aleji, uzas od smrada. Umjesto da uzivas, nazalost, moras gledati gdje stajes. U protivnom si u g...... Da li ce nadlezni nekad odluciti i rijesiti i taj dugogodisnji problem????? Slikala sam ali ovdje nemam mogucnosti objaviti.
"Ovih 200 hiljada za moje udruženje"
Samo mazete oci,naprsvite bolje puteve..
jeste iz budžeta KS dok Memić guzi po stupu na račun jadnog naroda sa Ilidže
Super urađeno kako je bilo? Pravi potez za ovo.
Citao sam na Avazu da su Arapi napravili kuce na Aleji,vidi bogati izgleda da cak i oni ponekad ne govore istinu...
morao je biti bilo kakav ivicnjak
@sanjo87 Bolan kakav ivičnjak? Šta je sa kočijama? Vidi se da si iz Novi Pazar
ne mora biti izdignut iznad asfalta, al da ga cuva, neoa vrsta betonske gala terije
Razumimo jedno: ovo je posao koji se morao raditi gotovo iskljucivo na povrsini, pa otuda pijesak/sljunak umjesto ivicnjaka. Sam drvored je itekako vremesan, sa korjenovim sistemom, zilama i iznad povrsine tla. Zato nije bilo nacina kopati u dubini, bar ne na ivicama, a da se ne osteti korijen i ugrozi zdravlje stabla...
Dubina korijena je znatno ispod 20 cm, koliko je potrebno za ugradnju ivicnjaka. Ovako, jbg, posao je dobar, ali je trebalo uraditi isti po nekim standardima, Aleja zasluzuje vise od malo asfalta i separacionog pijeska, da ne govorim o plocama itd.
Isla, vidjela, razocarala se. Jedan dio uradjen, pa drugi nije i tako naizmjenicno. Islo se po principu ovdje staza nije jos toliko propala, ovo necemo dirat.
Fale ivičnjaci....
Loše urađeno, Ivićnjaci nisu postavljeni sa strane. Nego samo asfalt postavljen koji će za par godina da ispuca. Ovo je samo urađeno da oči vide promjenu i ništa više.treba pozvati na odgovornost one koji su radili, vladu.
Bas slika pokazuje da je ostala kako je bila puna izmeta.
Jel sad mirise konjski izmet?
Joj konjskih govana na novom asfaltu... Dajte ba i to sredite!
jest jos samo da kolicina auta nije kao na magistrali bilo bi i dobro