Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slucajno??? Ko koga ovdje laze???
Treba u Zenici napraviti svecanost OSBiH i Mudzahedina iz Odreda El-Mudzahid. Al pod uslovom naravno da oni dodju slucajno.
sta je bosnjake briga za cetkike.....postrojavajte vi svoje mudzahire po sarajevu...ko vam brani :)....mi nebi imali nista protiv
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bravo, cuj slucajno... cccc
ma da covjek ne povjeruje
A zašto se slučajno ne sretnu sa ljudima u uniformama ABiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj slucajni susret. i to bas u Banja Luci. Da su se sreli u Travniku ili Livnu mozda bi bio slucajan. Ali u srcu RS i cetnistva nemoze biti slucajan. Nemojte da lazete narod barem vi kada nas lazu svi ostali.
zelite se opustiti?pobjeci na kratko od svakodnevnog stresa umora,posjetita nas kvalitetna masaza uz profesionalno osoblje,,povoljne cijene Fb-profil https://www.facebook.com/…/Salon-Za-Masazu-…/198569346928884 Kontakt Telefon 062 563 349
osmicu jebo te zlatko ti ministar
jeste je zavrsili sram vas bilo sts rafit haram vam bilo bosnjani neke dunde gore sjede da bog ds im branili d.haram vam bilo neradit a neka to nam treba napred podrumasi pijanice(hadjije) sad plovite sretno
Sasvim slucajno sad nek otpuste iz vojske sve ove(OSBiH) na slici.
SRBI SU NAJVEĆI GUBITNICI U PROŠLOM RATU, NEMA KOSOVA, NEMA BOSNE, NEMA HRVATSKE A USKORO NI VOJVODINE.NIKO NEĆE SA VAMA !!! :)))
Hercegovac92, kad je već tako onda ti želim ovo drugo , :)
Ukinuti oruzane snage. Koji ce nam k...c samo trose lovu i veoma mladi u penziju. I onda nas nebi ovakve fotografije interesovale.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ČETNICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MAJMUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SA GRANE EVO IDU BOŠNJACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NOSE VAM BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAJKU VAM ČETNIČKU!!!!
eh sad mi je puno lakše, poslije ću mirno spavat.. sve su to ista govna
bilo bi smijesno da nije tragicno. cuj "nepoznato porijeklo uniformi"!!!!!?????gospodine osmicu bilo bi daleko bolje da niste nista rekli. zasto lazete prvo sebe pa narod. sramota.
Četnici slobodno hodaju banja lukon. Pa se ti vrati u kuci u banja luku.
Na ovom svijetu izgleda da laz ima veci prioritet od istine ! Sto bolje lazes, bolje ces uspjeti ! Naravno, to samo na ovom svijetu ! A to traje vrlo kratko, za razliku od onog svijeta koji je vjecan !
Eh odavno se nisam nasmijao na vecoj gluposti
koliko je mrtvih i ranjenih