Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džaba što su dobijali struju po daleko nižim cijenama,džaba što nijedan porezni inspektor nije smio ni preko ograde pogledati,džaba što su imali sve vrste pogodnosti i beneficija, opet se raspadaju.izgleda da -U-zpovcima najbolje od ruke ipak idu samo kladionice.kad ne bi bilo zatucanih jugobalijetina i titoista koji po vazdan cijede pivu kroz zube i čekaju rezultate na odigran tiket u ovim ustaškim kladionicama, škutori bi morali đuture i masovno opet zbog gladi selit za USA
Da su Bošnjaci pametni da se škutorima prestane jeftino prodavati struja, čučnuli bi ko ništa!
evo škutorima prijedlog kako da pokrenu mini biznis. https://www.youtube.com/watch?v=ctJDPjnZ3Ag
Nisu bili zabrinuti dok su kod Mije Brajkovica mjesecno zatadjivali 1700 KM, a njihove kolege Bosnjaci pasli travu.Sad ih HDZ predao tajkunu M. Primorcu vlasniku PRIMORKE porjeklom iz Sirokog B. uz suglasnost vrha mindera SDA i Federalne vlade. Stara taktika sa radnicima slijedi, a poznata je kao iscrpljivanje i ekonomsko unistavanje. Na kraju oni kokuzi, a Primorac i vlavni tata iz HDZ uzeli desetine miliona.
kao potvrdu mog ranijeg upisa i da nisam baljezgao gluposti svi zainteresovani mogu pogledati i uvjeriti se: https://bedrudingusic.files.wordpress.com/2016/10/jovic48dic487-9.jpg propast ovo škutorskog zmijskog legla bit će bajramska radost za mene !
je li se meni čini ili većina ovih likova iz kamenjara na ovim fotkama više liče nekom prosječnom Hakanu i Orhanu iz Anadolije nego prosječnom nositelju eUropskih vrijednosti ??
aluminijum se koristi maksimalno u svijetu i kod nas ipak fabrika ne zna da radi posao i da hara svjetom ili evropom... treba stati u kraj ovim lopovima sto pune svoj džep a radnike matletiraju... pod hitno treba nam zakon koji stiti radnike i ne da poslodavcu da ih koristi kao sluge
Idite u zagreb i tamo tražite zahtjeve, zagreb vas je do ovoga doveo, vi ste njihovi robovi
jedva čekam da se to uzpovsko, ustaško zločinačko gnijezdo u koje je naci-škutor Sokol von MoSStar dovodio zarobljenike i logoraše iz logora na prislian rad a na čijem ulazu je pisalo odmah poslije rata ''psima i Bošnjacima zabranjen ulaz'' raspadne ko naci-katolički treći recih.
U tom Aluminijumu radnici ne smiju tajkunima koji im dovoze skuplju rudu nista reci od 2010-te i sad se sjetili kad je dogorilo na sve strane ?
Sad trazite pomoc BiH..pa dokle vise..bakir ce to sredit kao i proslih godina.. Ma niste vi kurca probali mamicu vas ustasko nastrojenu