Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospode gdje li pronalaze ovoliku djubrad i mamlaze
Dogovorili su se samo da ništa konkretno nije dogovoreno. Ko nije upratio repriza 2018.
jadno onom u koga ulažu Kuvajt i Bahrejn
Utanacili u detalje arapsku okupaciju fildžanistana. Zapadne sigurnosne agencije su poslale izvještaje o ovom islamskom okupljanju u Europi i vjerovatno će dobiti zadatak da malo više nadziru planove islamista.
Svake godine isto....ovo je Boze sacuvaj tesko preseravanje,sad ce me vjerovatno neki SDA bot naruzit hahahaha,vjerovatno su mediji jako dobro placeni da prenose ovakve bljuvotine.JER DA SU OBECANJA DATA SA RANIH SBFOVA ISPUNJENA BAREM 10% MI BI BILI SVEDSKA!
i tako do iduce godine i opet suplja
"Završen SBF 2017: BiH je zemlja u koju vrijedi investirati" HAHAHAHAHAHA