Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ne budi derpe, drži do sebe"...... Ali, zato slobodno budi lažov, petljaroš, muljaroš, mafijaš, lopov, ubica, prevarant, kockar, kurvar, "yebach".
vidim sve su to jaki mladi i sposobni mužjaci, očekujem ih idući put u Višegradu kontra četničke gejpa rade....
Gdje su bili Kuduzovic, Pezic i ostali punoglavci ???
hahahh jooj ovi su mi jos gori
ovi vjernici su stvarno posebna sorta ljudi. Treba njih izolovat ko Amishe u neko naselje, da žive kako hoće. Samo eto da plaćaju režije, struju , vodu, gas. Oni ne kontaju da niko ne vjeruje više u njihove bajke i da su naporniji nego gejevi.
vidi poruka. Pravi fagovi. U povorci su gejevi, a ovi su depri.
odrasli ljudi, a ponašaju se ko djeca. Idi izvedi djete na slodoled ili na planinu, umjesto što gubiš vrijeme tu.
Treba biti parade, jer ste sami to zasluzili! U vijeri se govori da je bog svakog covijeka stvorio, onda je i kriminalce, homoseksualce, pedofile i ostale! Kontradiktorni ste bosnje moje, bolje vam je protest protiv vlade jer ste u kupusu svi u drzavoj i nisu vam homoseksualci krivi za stanje u drzavi!
Da vas Allah dz.s. nagradi , i da nas sacuva od kazne ! Da smo mi muslimani malo slozniji do ovog nebi nikad ni doslo , jer mi smo stvarno narod koji treba da se malo edukuje sto se tice vjere , ja prvi , mnogo mislimo da znamo , a nemamo pojma , rekao neko i kazao tako , izvuceno iz konteksta , trebamo sjesti i poceti citati objavu koja nam je data kao vodic ! Eselamu alejkum ve rahmetullahi
Brate, Allah dž.š.te nagradio, upravi si. Mnogo ljudi ne znaju šta stoji u Kur'anu. Također treba restaurirati i izgubljene ajete iz Kur'ana koje je koza pojela, radi potpune autentičnosti. I trebalo bi podučiti ljude da je zemlja ravna, kako stoji u časnom Kur'anu koji je jasno napisan da bi ga svi razumjeli. Amin
koji odron ..sile mraka ocigledno ..
Klix.ba najodvratniji portal, to sam se uvjerio ovih dana koliko neobjektivno izvjestavaju...fuj zgadio mi se ovaj portal.
ovo kao da je snimano u gornjoj maoci????:):):):)
Ne zna se ko je gori. Ili ovi ili oni XD
Otišli za Čevljanovice
nesto vise od 100 SDA poltrona i uhljeba
Ja ko SDA je neka mjera morala. ebe se njima za pedere ,njih interesuje samo vlast u KS.
Ovo je prava gay parada. Sve muskarci bradati i nabildani, dosli da se izgle i izljube jedni sa drugima. Priznaj Sanine da ga primas u cmar jer Allah to svakako zna.
"Mi necemo glasati za njih" da ste se bar toga sjetili zadnjih 20 godina