Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ja, inace odbija mi se oko 300 km za zdravstveno, plačam opet svaki pregled svaku iglu svaki nalaz po 20 30 km. prnem ti na suficit
@u_corku_panticu Pa procitaj sta pise - "poslovali u suficitu" - oni su biznis - a prilikom kojeg se njima daje taj novac, a od tebe se prisilno uzima - ne dajuci tebi opciju da biras kojoj firmi - biznisu ces placati za svoje zdravstveno osiguranje. Jednom rijecju, zdravstveno i penziono su pljacka!
je li vi to nesto proizvodite pa poslovali pozitivno, pi zda vam m.
Sedzida Beganovic Isakovic,lijevo,pogledajte joj fb profiil ,da istina stjerana si u kut upravo
Vidi joj nosa,anoreksicarka,seljanka,ova lijeva plava, najstrasnija pojava u ZDK i najarogantnija, radoncic je to stesao
Ta lijeva naocarka koju cesto vidjam sa zenom u sekond hendu, a i poznam je, uvijek kuka da nema pare, a nema gdje se nije uvalila od vodjenje programa po tefericima, SBB stranke, radija, zavoda zdravstvas,samo gomila lovu, svi imaju kao, samo nema ona jadna sirota, ljubomorna persona zavidna, direktna, voli sve sto je djabaluka, prosto se oblaci, prosto ponasa, zaposlila se preko sbb stranke u zavod, fakultet je zavrsila jer je otisla. Na cevape u travnik, muske mjenja ko carape
A koliko mi se odbije od plate nije ni čudo.
Zato se bolesnici liječe od humanitarnih poziva i sms-ova. Ja sam za 22 godine staža ostavio Zavodu oko 100 000 KM. Za to vrijeme sam 3 puta bio kod doktora, i to mi propisao lijekove koji se plaćaju. Mrš!
U suficitu na racun sergija za bolesne i sms poruka.Bijedno da bjednije nemoze biti.
Zavod zdravstvenog ima suficit? Jesu li mogli veću glupost izvaliti? Liste čekanja na preglede po 6 mjeseci, djeca se liječe na humanitarni telefon. Pohapsiti ove sve što ovako raspolažu našim novcem.
Zavod zdravstvenog osiguranja nije profitabilna organizacija da posluje u suficitu, shvatate li vi to?
naravno kad sve lijekove moramo placati, djaba sto mi odbija od plate..hebo li vam senaid mamu
Čuj osigurana lica placaju 20km markicu i oni ostvarili dobit. Zasto placaju ako su osigurani a ja SDO je dole na vlasti.
Znaci, ko je grom pored ove Subasicke??
@FilterSwan NOSONJA grom
jao idiota cime se hvale, pa nije njihovo da prave profit. kao da nije bilo bolesnih kojima su ove pare mogle pomoci.
Jbo ti nas kad nama domovi zdravlja posluju u suficitu a fabrike u deficitu , susta suprotnost OJ ALLAHU ti si JEDAN
Zavod zdravstvenog osiguranja u Americi u minusu iz razloga što ljudi brinu o bolesnicima i budžet nikad nije koliki god da je dovoljan al kod nas zavod zdravstvenog osiguranja posluje sa dobitkom i oni u tome vide kao nesto pozitivno a nisu okrecili bolnice od rata dalje da nepričamo.
Stipu se Mirzete ko je ovaj MILF u plavome sa cvikama???