Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reforme Dine Konakovića, najvećeg ublehaša i štetočine...
ne dajite im komplimente. prije na nivou pismenog rada osnovca
Naravno da Vas treba ukinut.Za preglede se čeka po mjesec i više,nikada nemate termine a kad se dodje prazne cekaonice.Radnom subotom se krijete ,nezna niko ni da radite.Čemu je svrha vašeg postojanja.?A tek o direktoru ne bih da komentarisem.
Naravno da Vas treba ukinut.Za preglede se čeka po mjesec i više,nikada nemate termine a kad se dodje prazne cekaonice.Radnom subotom se krijete ,nezna niko ni da radite.Čemu je svrha vašeg postojanja.?A tek o direktoru ne bih da komentarisem.
Direktor 20 godina ne popusta, nista ne rade, sramotno...
zavod za ovo zavod za ono, i u svakom zasjelo po nekoliko sefova koji nista ne rade.... smanjiti administraciju i povecati broj onih koji zapravo rade
Mrs, treba vas ukinuti skroz ionako nicem ne sluzite, za pregled cekas mjesec, pa jos mjesec za ultrazvuk , koji bi i trebao biti u sklopu tog prvog pregleda, mjesec i po za rezultate papa testa, ako nemas para da odes privatno, mozes umrijeti dok te oni iznarucuju
Ambasadorica tako je, normalan pregled i treba da ukljuci ultrazvuk, a kod sumnje na nesto i papa test odmah, sve to je gotovo za 20-tak minuta, a oni samo salju od jednog do drugog,
Ovo mora da je Sebija napisala na brzaka u Bakirovoj skodi
@Milokliz1 kakve ona veze sada ima.Bilo ih je i prije nje pa što ih niste pljuvati.
Cuj "zavod za zdravstvenu zastitu zena". Sta nece smislit uhljebi, onda bi trebao postojati i za zastitu muskaraca, djece, mladih, starih, bosnjaka, srba, hrvata... A da postoji zavod za zastitu muskaraca odmah bi se digle ove feministicke udruge buduci da je to "diskriminacija zena".
@ matovan nije mi jasno sto ti daju minuse
@brriss2x Ako usporediš rezultate izbora svako 4 godine s omjerom lajkova/dislajkova na mom komentaru, to je više manje to.
"smr" = 50 plafon 70 sa zlatnim vezom