Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAO ŠTO MOŽEMO VIDJETI JUČER JE GOLOŠ IZNIO STAV SVOG BAKIRA IZETBEGOVIĆA. ZNAČI, NIJE ZAVOD UOPĆE POTREBAN, NITI JE NJEGOVO DA MISLI. IZETBEGOVIĆ ĆE IZLUDITI VLASNIKE SA SIPOM I SLIČNO, JEFTINO POKUPOVATI I SA SEJOM GOLOŠEM I OKERIĆIMA GRADITI PRIVATNI GRAS. KAO I SVE DO SADA GOLOŠ ĆE DA PROJEKTUJE BAKIRISTAN. NIŠTA NOVO.
@ae.mimar POGLEDAJMO SAMO ŠTA SU DO SADA NAPRAVILI NA MARIJIN DVORU. SCC NA TRAMVAJSKOJ PRUGI I HRĐAVU ZGRADU U KOJOJ ČITAV DAN GORE SVJETLA JER JE MRAK. I TA EKIPA SE PITA. NIŠTA ZAVOD. BAKIR, SEKA, GOLOŠ I OKERIĆI.
@ae.mimar ŽIVO BAKIR, SEJO I SEKA. I OKERIĆI. LJUDI DAJMO IM NEMAJU ŠTA DA JEDU. DAJMO IM MARIN DVOR.
Gradjevinska mafija je duboko uvucena u politiku. Mito i korupcija na djelu!!!
@preludezalude, ovako se godinama “izvlači” i narodni i opštinski novac na javnim nabavkama u “SDA opštini vrijednijoj od deset drugih”. Uvijek je u igri najmanje 10% za seljačinu iz sela Kukavice: https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabavkama/15172/
Robna kuća je za BBii SCC bila Luvr. Funkcionalna zgrada sa 4 sprata, terasom, jednom etažom ispod. Sasvim dovoljno...Preživjela je rat. Mogla se obnoviti, a samim itme spasiti i Magros nekada uspješna firma čiji ostaci sada leže ispod ovih nakarada., sa svojih stoitine radnika koji sda čekaju penziju na birou koju nikada neće dočekati. Nažalost.
Dovoljno je sta ste dozvolili da se desi na Cobaniji. pravi Zavod za planiranje urbicida
treba neko sa DIF-a da isprojektuje ovaj slucaj.
Tema je ozbiljna ali ja bih se osvrnuo na rad Klix-a. "Naveli su i da je na zvaničnoj web-stranici Gradskog vijeća Grada Sarajeva 24. aprila 2019. godine objavljen je tekst..." (višak "je") "Podsjetili su da postupa izrade regulacionog plana" (postupa) "Istakli su kako Zavod u svrhu rade planskog dokument..." (rade) Malo složenija materija u pitanju i odmah se gube slova?
Naprave dva nebodera od 500 metara to bi bilo ok
Još samo malo Efendiću i letiš ti sa te stolice. Nagledali smo se svega od SDA, kako ste samo dopustili Tibri da napravi onaj užas...
PRVO smjeniti direktora Zavoda za planiranje, a onda ove planove pregledati i proprati kroz sedam voda.
prvo srušit onog frankenštajna scc i onu trokutastu fenjerušu đe građevinski radnik pogide, pa onda vidit šta dalje
Ha, ha, ha. Direktor zavoda još jedan od Efendića. Hamdija Efendić. Ih što smo dobro rasporedili familiju.
Ma veliki i moćan park najj jeftinije a mnogo koristi za grad i za žitelje u istom