Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, koji student ovo sebi u BiH moze priustiti?
ma nece niko od bh studenata.. ovo će biti raj za ove turke sto studiraju ovdje
Onaj koji ovo moze da priusti vec ima dvosoban stan koji su mu roditelji kupili..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo nije luksuz, nego standardni uslovi običnog studentskog doma! Ovo bi trebao biti tipičan studentski dom, ali očito smo na niske grane spali kad je ovo postalo luksuz. Jedini luksuz je ovdje cijena!
spacek, donekle si u pravu...bio sam u domu, ali da su malo sobe vece u ovom luksuznom mogao bi se zvati "luksuz", a ovako mi skoro isto kao nedzarici.
biće ovdje međustudentskog luksuznog taslachenja :)
...da pokloni Sarajevu ? Imam prijatelje koji "poklanjaju" garsonjeru sa dva kreveta, studenticama, za 200KM, e to je poklanjanje...
sve je to super divno krasno ali... 400 km sa popustom za one koji ove godine upiosuju znaci za nas koji smo driga treca.... godina 500 km dvokrevetna soba s rezijama. soba? uz duzno postovanje vidjeli smo na slikama to su 2m kvadratna a koliko to rezija mogu 2 stidenta u sobi potrositi. primjer dva studenta druge godine placati ce ppo 500 km znaci 1000 a vidjeli smo sobu, imas 2 uticinice da ukljucis laptop i nista vise, struja voda i internet. ma daj molim te. zatim hrana nije uracinata znaci nemas sporet nemas frizider kao u obicnom stanui nego jedi u restoiranu to je minimalno jos 200-300 km. ponavljam uz duzno postovanje ja stanujem su srajevu student sam znam proc mjesec sa 150 stan pllus rezije do 70 km mati posalje 350 ostalo hrana knjige a da ne spominjem ostale stvari potrebne za zivot -.- drago mi je sto je nesto ovako napravljeno ali opet da se ugodi visoj klasi, a vrlo dobro znamo da sve vise imamo nize klase srednje vise ni nema ili si bogat krades ili si nista.
sve je super, a i cijena stanovanja. da je slučajno džabe do sutra bi pola bilo demolirano. takvi smo ti mi. iskreno se nadam da će studenti uživati u ovom komforu, a da će vlasnik pronaći neki fol da studenti ovo ne unište.
Realno ovo nije soba već špajz. Ovo je toliko malo da se ne možeš normalno ni okrenuti u sobi. Estetski je jako lijepo urađeno ali kvadratura soba je izuzeno mala, to je moje skromno mišljenje.
ovo ce studenti unistiti za 2 godine!
ovo je sigurno hotel za studente koji se "uklapaju" sa 400 km mjesecno u rajvosa !
Meni je ovo ponizavanje s jedne strane bogataska djeca s druge strane sirotinja nikad im ne bih dozvolila da ovdje prave .bas mi je ovo bezveze
Pokloniti Sarajevu, hahaha, al´se nasmija. Bas dobar poklon, mislite biznis valjda.
Jimmy Oliver a?
u privatnim stanovima, studenti nikad ne žive sami. imaju cimere, tako da se kirija i režije podijele, pa onda izađe manje od 400 KM koliko košta ovaj hotel za jednu osobu.
Niko nije primjetio "Jimmy Oliver" haha Cijena je ok, nije jeftino al nace ovo svoju publiku.
Tko je dozvolio ovaj debilizam!!! Podjela staleža, cinizam i sedi lebe da te Nutelom namažem!!!!! A još kada jadne brucoške iz još jadnijih prknara (soba) iz doma Nedjarici "polete" za lovatorima iz bordela pored, jadna im majka koja ih je od svoje crkavice poslala u velegrad!!!!
Stalo je u više rečenica... Tko može priuštiti ovaj novi dom može kupiti i stan pa ga bar izdavati za desetak godinica kada sinčić nahrani ego i odluči diplomirati.
pisaj po sirotinji
Ima se uvijek soba naći za 150KM sa režijama.