Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
\"Mašine za čišćenje snijega su zaustavljene na oko kilometar od zarobljenih potnika, koji moraju prepješačiti oko dva kilometra kako bi se izvukli iz snježnih nanosa“, potvrdio je Doder. Mašine zaustavljene na kilometar a zarobljeni moraju hodat dva kilometra? Neka krenu prema mašinama
@halo ba 04.02.2012. u 10:47 Ne znam kako kod tebe kazu, ali kod nas u Sarajevu se kaze \"zavejano nesto\".
Kako vas nije sramota pisati \"zavEjani\"?Dosta vise tih nepismenih i idiotskih novinara.Prvo nas razvaljujete sa hrvatskim ,a sada nas posrbavate.Ili su vam roditelji iz Sandzaka pa vam se \"otme\"ekavica!OVO JE BOSNA!
@track nema hrvata, oni su ugroženi i od ugroženosti nisu zastupljeni.
de vi javite \"čiji su\", da znam hoću li se brinuti....
Kao i u prethodnom članku, pišete Tuhalji, gdje su Tuhalji, pa kod Miljevine... :D Dajte orijentaciono neko normalno mjesto za koje sam čuo od preko 5.000 stanovnika, gdje je to?
GDE SI SADA SUPER DODO DA SPESEŠ UNESREĆENI SRPSKI ROD U MILJEVINI? NEĆE NJIH NIKO U SNEG DA ZATRPAVA, SEM NAŠE MILICIJE!
JESU U SNIJEGU ZAROBLJENI SAMO MUSLIMANI, IL IMA I HRVATA :)
..jadni ljudi, ima i djece, nek im je Bog na pomoci :(((
jadni ljudi...lako se nama za*ebavat iz toplih soba, siti i napiti, da je srece svi bi ustali uzeli lopate u ruke i otisli cistit ovo bijelo g*ovno, al jok balkanac je to naucio gotovine samo
Hoćeš i ti titl?
Evo sto sam ja drugovi pobjego iz Foce. Hem sve pantelije hem selendra. Meni je na Breci sasvim ok. samo da Drina i cehotina teku umijesto Ul Marcela Snajdera.
Ljudi lopate u ruke jeste se ulezali ,to je dobro za zdravlje (fitnis schtudio).
a gdje su sad lideri da izadju da pomognu unesrecenim ,jer su oni servis narodu ,da nisu i oni ugrozeni dali i njima ne treba pomoc (hilfe)
ama otkud sad \"zavEjani\"? prvo kroatizirate do besvijesti, onda se prodate srbendama. pa još FENA! to je po onoj zmajevoj pjesmici \"veju, veju pahuljice\"... počnite onda LEPO skroz po beogracki, da znamo da ste se dokraja prodali