Udruženje "Višegrad 92"
0
"Zaustaviti puštanje vode u jezero Perućac"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi samo to molim lijepo oni zele navodno svoje dostojanstveno da pokopaju a Srbske zrtve su zivotinje jer samo da se zapali svijeca u Sarajevu i Tuzli na mjestu zlocina potrebno je 5 000 policajaca a pocinitelji zlocina sede u Parlamentu Bee Haa i na raznim drzavnim funkcijama. Treba zabraniti dok se ne vidi sta je sa koskama pobjenih Srba po Pederaciji Bee Haa e kad se vidi njihova angazovanost na odkrivanju zlocina tad otici i zajedno prekopat taj bazen koji je pod navodnicima najveci u evropi mada sumnjam jer JASENOVAC je najveci u svijetu.
@aka-demik J-e-b-e-m ti m-a-m-u na tvom g-r-o-b-u m-a-j-m-u-n-e
BRISEM PAKSU LISTOM IZ KURANA, KAMOM KOLJEM KRMKA MUSLIMANA! NOZ ZICA SREBRENICA! http://www.youtube.com/watch?v=QGHS2-VHBao&feature=related
Dace drag Allah da sto vise kise napada da sakrije ovu bosnjacku sramotu!
E sad je najvaznije,.. Treba protestne note poslati,..Smrdiji a i obavijestiti sve drzave koje imaju bilo kakvog uticaja, D,F,GB,I,...diplomatska predstavnistva,..pismeno,...ebo halabuku,.Pronaci bar KOSTI monstruozno pobijenih dok jos ima vremena,ovo je prilika SADA I mozda NIKAD VISE!!!!!
S\'obzirom da su Srbi pobili sve te zrtve,valjda ste duzni na neki nacin da se iskupite,pa makar i tim tvojim parama,mada se nikad necete moci oprati od pecata da ste genocidni narod.Citava Evropa,citav svijet se zgraza od vas.Ne znam kako vas nije sramota da usta otvorite.
Moze, ali vi da placate penale sto se ne proizvodi struja. Svima je u interesu da se istina sazna ali pare su pare
Gdje je sad vlada i politicari sa predizbornim sranjima kako misle na gradjane,ili to vazi samo za one koji su zivi?Niko da se oglasi ili da barem pokusa nesto da ucini.
pa neka zaustavi punjenje...vlada srbije...da se vidi istina
A tako su ih dobro sakrili