Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je najbitnija cinjenica da nije protekao dan pa cak ni sat da se led nije koristio i bio okupiran razigranim malisanima.Njima je ovo zasigurno jedno od najljepsih sjecanja
Upravo tako, uvijek je bilo malisana, uzivali smo... Toliko smo sebicni da nam je zao sto jos uvijek ne traje, ali se zahvaljujemo i radujemo novim aktivnostima.
mi smo maksimalno iskoristili ovaj led, djeca su uzivala, a ja se nisam brinuo da svaki dan moram plaćati, veselimo se već idućoj godini i ovim besplatnim terminima
Vodila sam svoju djecu kad god sam mogla.Na djecijim licima se moze vidjeti onaj iskreni osmijeh i zadovoljstvo necim.Ovo je definitivno njihova najbolja zabava.
i njihova i nasa zabava... i meni je godilo da jednom budu odlucni i kazu idemo klizati, za rukice i idemo.. ne razbijajuci glavu gdje ih voditi.. Radujemo se opet.
Divno je bilo gledati svu tu djecicu dok uce nesto novo...hvala jos jednom!
Iskoristila su ga nasa djecica maximalno...do godine opet :))
Vrhunski i nadam se da ce se uvijek odrzavati ovako duze trajanje "otvorenog klizalista" , prije svega besplatno i sa raznim programima, osobito za djecu.
Ono sto me raduje jeste to sto ce nastaviti sa ovim tipom aktivnosti, i vjerujem da ce uvesti jos neke dodatne programe naredne sezone.
Trajalo je bas optimalno, velika zahvalnost opstini i nacelniku
govoreci skromno, bilo je bas odlicno!
Treba svakako istaci odlicne inovativnosti nacelnika, njegovih ideja i projekata
Sve je izgledalo sjajno, i drugaciju atmosferu je donosilo sve to, klizaliste dosta posjeceno, radujemo se narednoj godini.
Park je prelijepo izgledao, nadam se da ce i sljedeće godine biti isto. Pohvale za projekat 👍
Super pozitivan projekat za koji će se razvijati još više.
Bas je neobicno vidjeti Hastahanu praznu. Treba nam jos slicnih sadrzaja tokom cijele godine i vjerujem da ce se to i desiti.
Bilo je prelijepo ove godine sa mnoštvom zanimljivih događaja i aktivnosti. ❄️👏👌
Mjesto zabave za odrasle i djecu, još bolje će biti kada klizališta budu na više lokacija.
Odlično osmišljeno i realizovano, za očekivati je da će sljedeće godine biti još više sadržaja i nasmijane djece.
Bilo je stvarno prelijepo. Sve je bilo sredjeno i lijepo okiceno. Klizaliste je bilo puno djecice i osjetila se bas ta zimska carolija. Hvala vam na tome ☺️