Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24 godine nakon rata mi cemo dakle zatvoriti kolektivne centre ... na ovu vijest bi politicari trebali izvrsiti seppuku
Jah, ovo su oni centri što su trebali biti zatvoreni do 2000-te.
Sramotno je da ovoliko godina poslije rata ima uopće kolektivnih centara za izbjegle i raseljene osobe. Strašno je da su mnogi i umrli u kolekt. centrima i da nisu dočekali niti povratak na svoje, niti stambeno rješenje. Toliko donacija, toliko ratnih profitera, a ljudi još uvijek u kolektivnim centrima. Neka se stidi naša vlast zajedno sa ministarstvom za izbjegle i raseljene osobe da nisu zbrinuli ugrožene. Sramite se svi!!!
politicari se nadaju kraju mandata ili umiranju korisnika
Raja iz ovih centara se useljava u ministarske stanove :-)
Samo suplja prica nikad sve dok ovi stanovnici ili ne poumiru ili sami neodu
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .
Ista prica i 2009 kada je donesen zakon da dva doma za nezbrinutu djecu,ne mogu biti u jednom gradu! Nama korisnicima je obecano zbrinjavanje i koje kakve lazi..cim smo napustili dom,tu je bio i nas kraj! "Treba obezbjediti" "bit ce sve dobro" Ali pogledaj me sada šugava vlasti,ziv sam i nisam prosijak! Zao mi je sto bi sada mogli ovi korisnici da dozive istu sudbinu...
PA JEL VAS STID??? Kako se brukate i kakve samo izjave dajete to je nevjerovatno...
Ne žurite ! Taman što ih zatvorite do 2020, trebać ih opet otvarati ! U velikom broju ! Zašto pobogu ? JEr vi ćete za to glasati, a niko vas neće pitati zašto !
Ipak se nešto dešava
DO 2020g.POMRIJECE 30-40% U TIM CENTRIMA, ZNAMO DA SU TAMO STARIJE OSOBE.
Ollahu Ekber ooooooooooollllaaaaahu ekbeeer ooolllllaaaaahuuu ekbeeer ooolllllaaaaahuuu ekbeeer ooolllllaaaaahuuu ekbeeer ooolllllaaaaahuuu ekbeeer ooolllllaaaaahuuu ekbeeer
Islam. Dzesi mala☝️️ Jesili vidio spavati😄
PRIKAŽI ODGOVORE (9)