Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lažu, objekat nije uklonjen, nego je samo zatrpan, što može za posljedicu imati da se isti otkopa kad bedro nekome u opštini centar uvali kovertu. Sramota! Ovo je samo zamazivanje očiju.
će sada srušiti i onom arapu onih 5000 m2 bespranih na Marijin Dvoru
Obavjestavamo korisnike da BOSMAN d.o.o. nije davao niti će na ovom mjestu davati bilo kakve komentare i izjave. Ujedno upzoravamo vlasnike laznih profila da svojim komentarima pod imenom BOSMAN , cine povredu prava imana i brenda BOSMAN zbog cega mogu snositi posljedice i zakonske sankcije. BOSMAN-Služba za odnose s javnošću
bravo SDP ima izgleda pravne drzave.
brzo sam to odradio haaaaa? ukalnjam brzo konkurenciju
Čestitke Općini Centar na sprečavanju Urbicida . Inspektori su uradili dobar posao
samo su pismeni ovi novonari..\"Višespratni bespravno izgrađeni objekt\"... valjda je htio reći \"bespravno izgrađeni višespratni objekAt\"
Pa koji sarajlija nije za lijepo Sarajevo, ali došli ovui grmalji pa ga unakaziše i misle da mogu praviti gdje hoće i šta hoće. Ide bedro u selendru i povedi sve koji te podržavaju.
REKETAŠ DŽEVAD BEČIREVIĆ TRAŽIO PARE !!! Šta mislite što se ovako ekspresno sruši pored stotina drugoj bespravnih objekata..
za razliku od opstine Centar, 2007 opstina Novi grad sa nacelnikom koji se zove Damir Hadzic nije htio da zatrpa rupu koju je od parkiralista za stanare ulice Antuna Branka Simica u naselju Hrasno pretvorio gangster Hasibovic. Ovo je napravljeno u dogovoru Damir-Koldzo-Hasibovic. Oni su radil u korist investitora, ai protiv gradjana koji su koristili sve mehanizme da onemoguce ovu odluku. Zbog te zgrade u naselju Hrasno treba na vjesala Damir Hadzic, Nedzad Koldzo i taj Hasibovic, takodje i preduzece Rad sa onim kretenom Babicem. Da sluze za primjer sta se radi kada neko na funkciji radi protiv volje gradjana.
Svaka cast Opstini Centar, to se tako radi. Nikad taj vise to nece odkopati, jer je unutra sve poruseno, a nakon zatrpavanja ce svakako dodatno istrulit, ako je bilo sta preostalo. Barem to sam mogao vidjeti, jer zivim u tom naselju, objekta vise nema.
Nak nas Fahro dodje u proljece 2013 na vlast, nikut ce ljepsa i veca GLASJAMO ZA NASEG FAHRA ,HASU LEGENDU BRATA IZ SANDZAKA
Nije mi ga zao sekunde. Kamo srece da se svi bespravni objekti ruse, ne bi se o Sarajevu ucilo na Sorboni kao primjer potpunog haosa u urbanizmu i kako ne treba raditi.
pa brzo su ovo odradili. jest lijepo ovo ovako vidjeti.
otkopace nju Bedr, kad tad