Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba vama kanal na hrvatskom jeziku, vama treba kanal na HDZ jeziku.
Pa svi kanali su na hrvatskom jeziku Samo Hayat nije...
marko i ostali:(t)ko vam brani da tijekom ovog tjedna prosvjedujete ispred federalnog(a) parlamenta,trazite kanal,ako budu bescutni,prokopajte si jedan osobno.nazocice vam drug covic-te vam dati bezrezervnu potporu,trazeci da prijedlog zakona udje u zurnu proceduru. zadovoljni? i zbog ovoga-kanal?
Bosanski jezik na FTV-u nisam cuo od davne 96.
Bože dragi nama će novac u sred ekonomske krize ići na pravljenje televizije u ćijem uglu piše HTV, HDZ itd., pa zar nije dosta ovo što imamo? a sa druge strane krenem putem ka moru već poslije Mostara zastave Hrvatske, jel to hrvatska ili Hercegovina? onda lijepo ufatite se HRT-a i ....
Ukupna ostvarena javna pretplata se dijeli na javne emitere podjednako s tim da se ona prikupi 80% kod muslimana i po 10% kod ostala dva naroda ( statistika nije zvanicna).Zasto da ne i ja bi osnovao jedan Sportski kanal samo kad bi bilo budala da sve to finansiraju.Mi sportisti smo majorizovani od ovih sto vise vole dokumentarce.Hocemo svoj kanal !!!!!!!!A koliko znam na FTV je 70% posto uposlenih katolika-a da oni mozda nisu pravi Hrvati.
Marice !!! U pravu si trebaju da ga dobiju!!!
Ako Bošnjake smeta hrvatski kanal, ne moraju ga gledati.
HERZEG-GOVANAC !!! Jarane, slaba ti je ta tvoja hrvatska matematika. Mozemo ti pomoci da i tebi napravimo dijete,bit ce neke i za njega nafake..
Hrvatski narod ima pravo na kanal - i dobiti će ga.
Za jednu demokratsku zemlju to nebi trebao biti problem. Samo je pitanje žele li Bošnjaci takvu zemlju.
POD HITNO USPOSTAVITI KANAL NA HRVATSKOM JEZIKU!!!
Marko majmune jedan kojim ti je pra Babo govorio jezikom za vrijeme turske vladavine,nije bilo srpsko hrvatskog. Ima nas na vasu zalost puno Bosanaca,a vas je hvala Bogu sve manje.Vasa rs moze biti i egzistirati samo u okviru BIH ,a usvakom drugom slucaju nema vas nigdje.
trazim i ja milion al je malo nerealno sad... :) ne znam samo koji je to onda hrvatski ako ono sto slusamo na federalnoj to nije.. ja bih prije kazao da nam treba jedan na bosanskom..al dobro... nije problem, sve inicijative su dobre, samo ocigledno da umjesto da u periodu krize pokusamo biti sto vise jedinstveni, Covic i Dodik koriste svaku priliku da razbiju ovu zemlju, makar to bilo i putem besmislenih inicijativa... samo, ko zna sta im sve nece jos pasti napamet..opasno je kad se dva muskarca u klimaksu nadju na nekoliko hiljada metara visine u malom avionu cesna.. skuvcen prostor, adrenalin, muski znoj... ih, njihovom zadovoljstvu nema kraja!!!! hahahahah
Otkad škutori plaćaju RTV taksu/pristojbu?
jesu to podaci sa instituta za statistiku i proracune mate boban? o tome ko se na cijoj muci obogatio i ko je koga zeznuo, je izlisno govoriti. nema razloga za brigu, vrag kad tad dodje po svoje.
Meni se ucinilo da vec postoji tv kanal na hrvatskom jeziku, cuvena FTV!