Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naser je slobodan
Teški kriminalac koji je izdao svoj narod
@BosanskiSin2 I posteno podvio rep kada je bilo najteze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vece su budale ove sto ga uzdizu, "heroja" ili ti komandanta koji je prezivio a cijeli njegov narod za koji je bio zaduzen da im sacuva zivote, izginuse na najgnusniji nacin....seljacina koja je i Tuzlu promjenila nagore
Ziv ti nama bio komadante.. Hvala ti sto si obucio na hiljade novih komandosa koji ce cetaljima vratiti oko za oko sa kamatama
Izdao Srebrenicu fuj...
Nek svako odvovara za ratne zlocine, pa da mi je i brat rodjeni.
Znaci cetnicko pseto laze. Treba ga izcipelariti mamu mu poganu!!
Lojavi cet.nicki teroristi se i dan danas tresu na spomen ovog gospodina, najveca greska sto se petljao ikad sa hobotnicom SDA. I jbg Orico bio si zrtveno janje starijeg Izmetbegovica, pa te danas i tvoji pljuju. Da vas ne izade Alija, srebrenica na celu sa ovim gospodinom nikad ne bi pala.
Vlahadija opet kmeci u komentarima
Niko ne može kmečati bolje od vas. Tu ste neprevaziđeni. Kukate 25 godina i želim vam još toliko...samo kukaj jer vas ni turci više ne slušaju. Branite i ovog zločinca i kriminalca....samo branite jer ste svakim danom veće budale. Sretno u kanalu.
Ne serit* covjek je gigant, da nije ovakvih bilo pojedinaca u BiH koji su bili tu kad je najvise trebalo gdje bi mi zavrsili. Pa i da je kriminalac neka je, nista mu drzava nije dala , a truhno u rovu 4 godine kao i ostali borci, borli se za drzavu a drzava im nista nije dala poslije.
Eto zasto smo u kurcu. Ne samo da je kriminalac koji u mrezi krade od tebe, od mene i od nase drzave, nego je i stopostotni ratni zlocinac. Trebamo ga osloboditi jer je ubijao neduzne ljude nasih neprijatelja? E tu je problem. Ne trebam. Svi zlocinci, profiteri i majmunske glave trebaju u zatvor.
Naser Orić i Ante Pavelić imaju nešto zajedničko
pupak-imaju istog neprijatelja, naravno
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
vjerovatno će se na kraju NASER svima ....... !!!
Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!! Naser Orić HEROJ!!!
Kriminalac prve klase. I da nije istina ovo za sto se tereti, ovaj ne pripada u generalnu populaciju.
Ako je kriv nek ga optuze, ako nije nek ga puste. Simple.