Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO GORE, SARAJLIJAMA SVE POSLATI, ONI IONAKO ŽELE SVE ZA SEBE. HALAL IM SVAKI MIGRANT
Tamnamatter Odmah sam znao da gospodja laze. Gospodine meni zao sto Karadjic sve ovo nije uzeo 92 godine i VRS, kada sve ovo danas vidim, koliko kradu Fikro, Memic i ostala zelena bagra.Sta ce ti BiH kad si kokuz i jadan. Dole zelena banda, dvolicnjaka i laznih vjernika.
Prije ili kasnije ce IOM ili neke nvo / pronaci "rupu" na granici prema Hrvatskoj / Pokazalo se da Kladusa nije dobro rijesenje / zasto ne Brod ili Kostajnica u RS / Hocu reci doci ce i RS na red . Duzina granice s HR je preko 1000 kliometara ...
Pošalj'te ih kod čedalja đikana.Inače dobri su to domaćini.
Da vidimo malo okruzenje glede ilegalne migracije. Hrvatska nece dopustiti ilegalnu migraciju (Plenkovic), dakle ne mogu preko Hrvatske (preko granicnih prelaza). Srbija se ne isplati migrantima jer je Madjarska "namotala zilet zicu" sto ce reci da Srbija nije dobar "korak" za migrante. CG i Kosovo samo za prolaz prema BIH. Zakljucak bi bio da ce se "gomilati" desetine tisuca u BIH u nadi da ce preko Hrvatske dalje u EU. Svjedoci ste da ih je u Sarajevu / sve vise /
Hadzici ce uskoro postati centar zbivanja, a ove migrante smjestaju u uranom kontaminirano podrucije, koje je 95 bilo izlozeno udarima NATO koalicije koja je testirala oruzija sa osiromasenim uranijumom.Poslije masa mjestana i vod Talijanskih snaga u sastavu SFOR obolio od rakasa. Sto ti je sudbina, jutros ovo prica jedna starija gospodja u tramvaju na Ilidji, reko luda 100%.
NATO koalicija te je oslobodila od chetalja, bagro bijedna i nezahvalna. I tim oruzjem se nije eksperimentisalo, nego su jedinice rs otisle u tri lijepe kad su ih sa tim rasturili. Lupetas gluposti glupane.
Krajina se BUDI!!! Hasta la vista Sarajvo.