Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPILADI, ISKENJAM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA I OBRISEM PAKSU KURANOM! NOZ ZICA GAZA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL!
PA ili hapsite srbe redom ili prekinite diplomatske odnose sa ovom vjestackom tvorevinom, serviom. Ostalo je supljiranje i glupiranje. Nazalost ovi nasi intelektualni misevi nisu ni za sta.
Znate glup je Ilija a evo glup je i Mirso, glup je svaki covjek koji srbinu ide. Treca stvar glup je i onaj ko s njima bilo kakva pomirenja trazi ko im vjeruje i ko im se ulizuje i s njima bilo kakve poslove svidja. Vlax nije covjek to je gofno. Ovako to treba; svaki serv nek ga pop pusi! Eto toliko od mene. Ako vam malo evo vam pa ga opet pop pusite.
O T P O R S T O K O ! ! !
APELI SU ZA CIVILIZIRAN NAROD. To sa Srbijancima nece funkcionisat nikad. Nakon jos 100 apela oni ce uhapsiti jos 100 Bosnjaka, za ukraden metak a ne pištolj od JNA, a sa druge strane štite i skrivaju Ratka Mladića koji je kriv za genocid nad Bošnjacima. Dara je prevršila mjeru gospodo. Prekid diplomatskih odnosa. Narediti da se povuce ambasador iz Srbije. Zatvaranje granice. Prekid uvoza Srbijanskih proizvoda itd itd su stvari za koje oni imaju sluha. Na šamar se uzvrača šamarom, jedino u Bosni kad opališ šamar Bošnjaku on se izvinjava onome koji ga je ošamario. DIŽI GLAVU STOKOOOOO BOSANSKA.
@pravi patriot pusti ba stoku hajvani su to i oni nerazumiju jezik razumnih i civilizovanih ljudi.Ti hajvanu reci hoooo hajvane neidi u zito on nerazumje ode i napravi stetu.Tako i oni zivotinje su to svinjsku krv imaju u venama i samo hrokcu sta ce drugo
halooo baa, haloooooo! puscajte naseg Salkana da vam ja tamo nebi doso. ima svima kyrrcca da vam se naglabam! nedaj se Salkane , heto mene
svaka cast alkalaj! srbija opet udara po bosni i hercegovini!
Koliko sam ja obaviješten,čovjek nije uhapšen zbog ratnog zločina nego zbog nekih malverzacija sa oružjem 1991 g. nesumljivo je da Srbija vrši jedan pravni teror nad građanima BiH,šta je rješenje,rješenje je izbjegavanje odlaska u tu zemlju,ja nevidim drugog načina.
e cheetnici cheetniici, lako vam je budale zayebaavat.
Jesi se izgrokto krme seljobersko !!!!! Jeli ti sad lakse kompleksasu genocidni.......jado ba-lavi krkanski !!!!!! Gluho bilo da jedem krmetinu pa da budem de-bil ko ti seljoberu !!!!!!
PATRIJOTO U PRAVU SI TREBAMO SVI PRESTAT JEST SMOKI I PRECI NA TE KRMENADLE.
Trebamo svi počet štrajk gladju sve dok ga ne puste. Evo čim završim ovu krmenadlu počinjem.
U mog stricaaa osam kobasicaaa, sedam przi osmu srbin drziiiiii
ja se sjecam da sam kao mali kenjao na jednoj livadi kos subotice....dali ce i mene sada da hapse ako opet predzem granicu?