Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u izgradnji puteva nego u tome što kažu da će te novce usmjeriti u gradnju puteva pa ih kasnije preusmjere na popunjavanje rupa u budžetu i za plate armiji svojih vjernih uhljeba. Prikupljeno je do sad 8 milijardi KM od akciza. Gdje je taj autoput ??? Nema ga. Gdje su pare ??? Nema ih. Preusmjerene. Nestale.
Gradanima akcize ili ti ga cestarine a sebi ce da izglasaju povecanje plata i pausala jer im to sad lafo zakon namece,milone su namakli
niti jedna ebena stranka ne želi da smanji potrošnju administracije, niti jedna stranka ne želi da ukine bijeli hljeb, niti jedna jedina ebena stranka ne želi da ukine paušale, naknade za sastanke, odvojeni život i sl. svi su oni isti, ama baš svi. nema tu dobrih, svi su loši. svi!
I sta kad dostave
Hjustone, imamo situaciju, zagoriše sudžuke!
samo zamisli da rudari ili neki radnici u industrij se ovako po citav dan zahebaju...
Zvizdic svjetski putnik.