Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7.62 brate neću mu valjda kafu i rakiju ponudit
najbolje da nestane, lijepi gepek i planine oko nas ;)
@RijadBRiko...kahvu mu možeš ponudit, a dješ rakiju, šta ako je neki vjernik pa ne pije? :( sjo tebe.......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po vasem zakonu je najbolje da se provalnik najavi i da ja u tom momentu ne dolazim kuci jer bi JA mogo nahebat od suda
Hvala vam sto ste dali vjetar u ledja svim sitnim i krupnim provalnicima!!! Takodjer, hvala zakonodavstvu koje je veoma svjesno ovog problema, a koje nista ne radi da se ovo iskristalizuje i rijesi u korist ljudi na ciju imovinu i zivot se udara provalom! Savjet, Pasino brdo, streliste, sjajna ekipa instruktora, obucite se gadjati i nabavite oruzje! Sve ostalo je bajka za malu djecu!
ukrade ti iz stana ili iz kuće ....ti gledaš i on ode...prijaviš policiji ...i nikad ti to ne vrate....ma bravo
"najpoželjnije je savladati provalnika i jednostavno pozvati policiju"....kakva izjava u pm. U kojem stanju treba da bude provalnik da mozes da uzmes telefon I nazoves policies? Polu mrtvom? Blago nokautiranom?
a sta kad je provalnik jaci i veci od vlasnika stana bez obzira sto nema pistolj predstavlja mu opasnost po zivot...ako grdosija navali na zenu naravno da je zivotno ugrozena iako nema pistolj..zasto ne kazete pucajte mu u noge ili slicno..ovo nisu nikakvi savjeti
Pustis ga da ode i prijavis policiji koja nista ne uradi da ga uhvati i vrati tvoje otudjene pare i zlato-zato ga roknes da mu se iz ruku prospe sve sto je uzeo.
kamo srece da narod i za drzavnu imovinu ne razmislja kao o svojoj sto i jeste ustvari
kod nas imaju i neki zakoni???
Radiš čćitav život kao konj ( jer hoceć pošteno steći nešto nisi rkiminalac, političar i ratni profiter) i onda dođe neki narkoman ili nehljebar i ukrade i još uništi po stanu, a znamo da i kad ga uhvate nećeš naplatiti ništa. Meni kad bi provalio, to bi mu bilo zadnje, nikad vise nikom ne bi.
Samo američki zakon. Uđe na tvoj posjed, prvo upozori onda pucaj.
Pod hitno američki zakon uvesti i kod nas
Po nasem zakonu jedino preostaje lijepo ga zamoliti da te ne povrijedi i pomoći mu da iznese ono po sta je došao
Iskoristit sve sto se moze ... Pistolj noz kostolomku ....Odvalit govno max ... Odvuci iz kuce i pozvat mu hitnu ... Ne prijavit provalu u opste ...
prijavit će on tebe jer ga zakon stiti
Nista ne uraditi, pustiti ga da vas iseli, jer on ima pravo da je naoružan , a vi ne 👍 svatio sam.
Kako je krenulo provalnik će imati veća prava,ma šta ima da šmrda po tuđem objektu,samo Američki ušo si i završio si kratko i jasno jel treba da se čeka i razmišlja kakve su mu namjere ma halo bolan
Naše pravosuđe treba promijeniti naziv u ustanova za njegovanje i zaštitu kriminala i kriminalaca
Za lopove i provalnike No Mercy.