Speleološka udruga tvrdi
0
Zataškava se opasnost po Vjetrenicu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i peticija i pokret koji se bori protiv kriminala koji predvodi Federalno ministarstvo okoliša i turizma koje predvodi resorni ministar Nevenko Herceg: http://www.ekoakcija.com/content/peticija-za-zastitu-vjetrenice Pridruživanjem i dizanjem svoga glasa na svaki način možete mnogo učiniti i pokazati da glas javnosti može da zaštititi Vjetrenicu kao i da pomete kriminalce u federalnmom ministarstvu! http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=64085
pa,zar očekujete od neukih seljačina na vlasti da brinu o prirodnim ljepotama?njima su bitniji novac,koji dobiju za ovakva zataškavanja, i asfalt,na koji su sišli sa makadaama iz v.u.k.o.j.e.b.i.n.e.
Ima li ikakva peticija da se ovo zaustavi?!
ovakve stvari treba komentarisat i sprijecit kretene da unistavaju vjetrenicu, najljepsu spilju na svijetu.