Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam Zasto covic to ne bi rijesio ili njegov drug dodik, kako vas nije stid pored njih dvoice vi dolaziti u sarajevo
@Bosanac83 tjt, samo SDA sa partnerima ne smije doci da prisustvije sjednici parlamenta FBiH. Spašavat ćemo Alumiji zajedno sa izbornim zakonom i zakonom o igrama na sreću. Može ih Čović do tada privremeno zaposlit u kladionicama. Nako su tražili da im mi isplatimo štetu nastalu u ratu i da je zabranen ulaz psima i Bošnjacima. Eto im sad kadatac.
Smanjite im plate pa ce svima biti bolje,to su pljackasi,izmisljaju da ih hoce kupiti Svicarci,pa nisu ludi da ih budale uniste.
@bosnavazda nema tu šta, ta firma nije os interesa Bošnjaka jer je i pisalo na njenom ulazu da je zabranjen ulaz osima i Bišnjacima. O njoj se ne treba raspravljati i logičan slijed je da se Bošnjaci ne pojave pa da nema kvoruma a ni dnevnog reda. Isto kao i za migrante u PS BiH. Neka se ugasi, nako su im njihovi izvlacili miliharde nek traze kod Covica posao.
Svi smo svjesni da je bilo i bit ce preletaca, koji su od drugih placeni da bi napravili stetu stranci u kojoj se i sami nalaze.Sada cijelu stranku blatiti, govori samo o vasem neznanju i netoleranciji.Treba se pricekati rasprave, i tek onda mozemo nesto reci.Ne poznajem covjeka, sigurno nije netko tko moze odlucivati.Javiti se tu moze svatko.Ja se ovde pitam gdje je sada HDZ.Napustili su brod koji tone, a takodje i svoje ljude, koji se nalaze na tonucem brodu.
A Glencore najveci africki zagadjivac. Svi bi tu pocrkali oko Aluminijuma. Niste vi imuni k'o stanovnici Konga. 😒
Kao prvo vlasnik entitet fbih treba da ude u firmu i da preuzme kontrolu nad firmom. Tek kad to urade onda entitet mora da odradi osnovne stvari: odkaz svima koji rade u kancekarijama! Od 1000 to znaci 500! Onda obustavit kupovinu i servise sa firmama od kojih su kupovali zadnjih 25 god! To znaci da uzp hdz gubi godisnje najmanje 50 mil km! Sumnjam da ce covic na to pristat
Bravo za SDP, a ne ko SDA što se uvlači u pakšu Čoviću i HDZ-u
gasittu herceg bosnu.alminijum nek covic sa rusima gradi
Garant je i tu kao u banjaluckom Incelu sve zagadjeno. Kao da su oni nakon rata nesto kontrolisali osim dotoka para u vlastite dzepove. Trebali bi radnici otici na sistematski da vide u kakvom su im stanju pluca i krv, kao i usne. 😒
NEKA IM HNS I HDZ POMOGNU KAO PLENKOVIC I KOLINDA NEKA IM IZ HRVATSKE DAJU STRUJU ONI SU NJIHOVI PJEVAJU NJIHOVU HIMNU I ZIVE PO NJIHOVIM PRAVILIMA
jesil trazio sjednicu za zeljezaru, krivaju i ostala preduzeca fuj fuj fuj sramotno ponasanje sdpovaca
Sdp ali kad treba bori se za interese Čovića samo naša stoka konta da se može izgraditi bratstvo i jedinstvo sa prikrivenim nacionalistima.
Odmah tu mogu deponiju da smjeste u one bazene koji vise nicemu ne sluze. 😒
vec vidim da ce mu prisiti nadimak izdajnik hrvatskog naroda
U strateskom je interesu da se Hercegovina rijesi zagadjivaca. To vise nije nikakav div ili gigant vec pumpa za isisavanje para i punjenje privatnih dzepova. To treba razlobtirati i ove sto rade poslati u mirivinu.
Šta je ovdje ime a šta prezime 🙄
Boban Rajovic