Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti Sutorinu,a vratiti i "talgo vozove" dobavljacu,naravno vratiti i 150 miliona eur-a kolko' su vozovi kostali!
VELEIZDAJA!
rezolucija je tražila da se sutorina proglasi diom BiH, ovi to odbili.
Najmudriji postupak vlasti od rata do danas, ne mozemo da uvezemo dva entiteta da funkcionisu kako treba, jos trebamo da se natezemo sa drugom državom!
Neka ja na_sramotu svima koji su protiv!!
Da smo mi svoji na svome kao hrvati u hrvatskoj onda bi mozda mogli traziti nazad sutorinu, Ali posto nismo bolje je da sutimo...
Ako Sutorina pripadne BIH to će se ekipa od Maglaja do Hadžića nabiti na onu jednokilometarsku plažu, a salama i konzerve od paštete će plivati morem.
RASPISATI REFERENDUM O SUTORINI NA NIVOU BiH
glasam NE Srbi i Hrvati će vas preglasati
@ AS (bolje reci kloc) Koji bolan Hrvati, pa vise ima Roma nego vas Hrvata u BiH, a preglasat cete sipak ako bude bilo kakvo glasanje racunaj ovako ove godine rodilo se oko: 15 000 Bosnjaka, ispod 9 000 Srba i 3 500 Hrvata 165 000 Bosnjaka u osnovnim skolama 90 000 Srba 37 000 Hrvata Ili ako zelis po Univerzitetima: Sarajevski 40 000, Tuzlanski 15 000, Zenicki 6 000, Dzemal 5 000, Bihacki 6 000, dakle ukupno 72 000 po bosanskom jeziku studira; Banjalucki 20 000 i Ist.Sarajevo 15 000 sto znaci 35 000 na srpskom studira; SveuĆiliŠĆe oko 10 tisuĆa; Hajde sad ti meni tako pametan Rvat iz vukojebine zvane Cajdras objasni kako ce Srbi a pogotovo vi nekog preglasati, pa cak i da se ujedinite???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
trklja2 ne seri ima karta papcino jebo te onaj ko ti glavu puni ako ti bih nevalja naguli
Zbog čega da ugrožavama naše susjedne odnose zbog 75 km² ?Mi smo 1947 zamjenili Sutorinu za djelove Crne Gore kraj rijeke Sutjeske, nevidim sada gdje je problem niti smo je dali za ništa niti nam je neko "ukro".
De mi Bogati reci zbog cega sam glub?Zbog toga sto nisam dio glupe mase koaj hoce da narusi nase i onako nikakve odnose na balkanu?
Nek je klix sutorino metno u naslov, nista budzet nista ovo ono
nedamo pedlja bih a vi politicari samo probajte
Sutorina nije u BiH nego u Crnoj Gori, valjda toliko znas.
Glavna stvar o kojoj bi trebalo biti riječi a prostor, dva reda. ''Zastupnici su vodili iscrpnu raspravu i o Prijedlogu rezolucije o Sutorini čiji je predlagač Denis Bećirević, a koji je kazao da se danas raspravljalo o velikoj nepravdi prema državi BiH i svim njenim građanima.'' SDA debil nezadovoljan 'malim' povećanjem budžeta za policiju tj. sigurnost. Lagano, navodni terorizam i dobijete više da rasipate dok ljudima kasne plate po par godina, firme uništene... Propast teška. Koliko su uzeli dnevnica danas pitam se a faktički nizašta.
Ne znam šta da ti kažem, sila teksta samo da se skrene pažnja sa onoga o čemu se toliko prašine diglo u zadnje vrijeme. Opet uvreda za svaku normalnu glavu u ovoj državi, yebe nas i novinar i političar.
Što bi čeh, švabo i rus rekli : dej faking as.
Kada smo se odrekli Sutorine, red je da od RH tražimo morski koridor od Neuma do međunarodnih voda.
tražilo se, zbog toga je formirano pomorsko društvo bh u vogošći: http://s4.postimg.org/mddo5vuod/bih_pomorsko_drustvo_vogosca.jpg
A bogati svašta, u Vogošći pomorsko društvo. A da, sada sam se sjetio to je ono društvo što ga predvodi „stari morski vuk“ akademik Bušatlija, koji je vidio more samo na televiziji?!
Znači, kad SDA prodaju zemlju nekome onda je to za pohvalu, a kad to uradi neka druga stranka onda je to nepatriotski i izdajnički čin... Poenta? Zeleni govnari bi bili uz svoju stranku čak i kad bi ovi pristali na nezavisnost RS-a.
O čeme ćemo sad? Smislićemo nešto. Ma da smo normalna država pa da se možda i borimo za tu Sutorinu, hajd, eto da vidimo. Politički, pravno, revizije pa da nešto i očekujemo. Nego sto prečih stvari. Ma bježte.
Tresla se gora , rodio se miš, ili čime su sve bh političar zavarali narod: svi će jesti zlatnim kašikama bosna ima piramide treći entitet i rtv na hrvatskom jeziku nezavisna rs nedjeljiva bih luka u nemu izlaz na otvoreno more hrvatskoj nećemo dozvoliti gradnju pelješkog mosta sutorina je bih iz sutorine imati ćemo izlaz na otvoreno more ... bih će u eu 100.000 radnih mjesta ....
kasike-bosnjaci obecali bosnjaci se primili... Pitamide isto Treci je realnost na terenu RS isto Luka Neum: možda, da imate bolju vanjsku politiku izlaz na otvoreno more...isto Nece biti gradnje Peljskog...nemaju kroasani rapa Sutorina jeste BiH, ali posto su tamo 98% Srbi nista od toga izlaz veze 100000 radnih mjesta...and counting... parafrazirajuci Mesu, nazad nema a naprijed se nama kuda..svi jedni zbog drugih
oo de si bcde... da uputim, bcde ima provjeren izvor da je Filip Visnjic bio Bosnjak Srbijanac...doslovno...majstore ne javi se za pivu...zasluzio si je majke mi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki bi Sutorinu, a ni Neum ne možemo dovest na bolji nivo. Grdne rane...