Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provincijalizam, glupost i naivnost su nas vodili kroz historiju kao zedne preko vode. Vodili su nas pod nož svakih 30 godina a mi svaki put vjerujuci drugom nismo se stali zajedno nismo htjeli. Allah ce da nas cuva. Dopustili sebi da cekamo i po 10 dana u redu da budemo zaklani na Visegradskom mostu. Pustili da nas SDA 30 godina drzi u redu za socijalnu pomoc ispred javne kuhinje il u redu za vizu za odlazak iz drzave koju smo krvavo odbranili. Nije li to vrhunac mazohizma ovog naroda.
@kraftwerk Narod je skupina ljudi karakterizirana sljedećim obilježijima: kolektivno vlastito ime, mit o zajedničkim predcima, zajednička povijesna sjećanja, jedan ili više razlikovnih elemenata zajedničke kulture, povezanost s određenom "domovinom", osjećaj solidarnosti kod značajnih dijelova populacije. Sta cini jednu naciju velikom ? Osjecaj zajednistva i solidarnosti, ponos na uspjehe pojedinaca unutar drustva i podrska ka istim. Nijedan narod nije ono sto smatra da jest.
Nijemci su vodili dva rata da dokazu da su ostali manje vrijedni, manje pametni i manje kulturni. Toliko o tome.
Od Izetbegovića su jadniji samo oni što ih podržavaju. Kakav je to šljam.
@Una Ja ih podrzajem. Smatram da nisam nepismen, nemoralan, ni kukavica a nemoguce za kupiti. Ali u ovom trenutnom abijentu ja nevidim nikoga boljeg.
@Una hahahahahahhaha - hahahahha :) :) :) svaki komentar bi bio suvisan :) :) :)
nju ni baki ne skida
A zasto bih pa nije KUS bolje stajao od rata pa na ovamo,gluposti,radoncicu vrati se u svoje Gusinje odakle si jer da si bio pametan ostao bih ti u Podgorici,IZDAJNICE
Da bog da vam sve pusto ostalo. A ostace kako ste krenuli. Zlo raditi a dobru se nadati nikad nije moglo.
Seka je ko NATO
Sta ces mala kad se druzis sa barabama ako ti se ne svidja pij kave sa babama..
Napravi nam uslugu Sebija i ubi se.
100 poslanika u drzavi koja ima jedva preko 3 miliona stanovnika...hahaha :D
baka sebija i đedo baki :))))
10 godina studirala !!! Mora da je dobro pametna !!
Ne interesuje me posao u kucs - već gdje dijete da vodim kad je bolesno da dobije ljekarsku pomoć koju plaćam od svojih doprinosa i poreza.
.....sebija grohnula ko baraka....bakir bi barem po izgledu puno mlađoj mogo umoćit.....
Premijer fbih u ramazanskom programu hayat jevem ti bosnu nikad ovdje sekularne drzave
Premijer fbih u ramazanskom programu hayat jevem ti bosnu nikad ovdje sekularne drzave
BiH nema nikakvu sansu za iskorak. Imamo narode jako zatucane koji ne zele nista vise od kore hljeba i da ne puca i daju glas "muslimanskoj" stranci. Imamo letargicare koji misle da ne mogu nista promijeniti. Imamo poltrone i uhljebe koji su dio sistema, kupe neke mrvice, klimaju glavom, zadovoljni su jer oko sebe vide puno gorih. I imamo vlastodrsce, koji rade sta hoce.
Uhljebe@ Ti si sve za bih??Ti?? Sve ti uhljebicko .ebem. Ja sam tebe i smrdljivu ti familiju odbranio od djikana s kojima si me zamjenio. Ti stavio nick za BiH?Je.b. o ti taj genocitet sestru. Fulio si uhljebu primitivni.
Obicno ne "ispadam" ovako, i ne koristim psovke..ne volim se spustati na taj nivo, ali sam alergican na uhljebe koji su rak rana ovog drustva i drzave. Jos kad se nadje jadnik koji se pretvara da je patriota. Licemjeri.
PUSI NARODE QURAC !!!