Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Meliku!
SDP I SNSD stari saveznici, plus Peđica Kojović cukeća prava (i srpska)
o itekako. 6 poslanika iz SDP, 3 iz SNSD + PEĐA = 10 protiv u domu naroda, klubu srba. hvala lijepo doviđenja
NNEKO LAŽE
cavara dole
čuj čavare demolišn mena :)
Prdacina od politike fuj fuj
Koga oni vise interesuju
Znaci cista logika, sastavljanje vlade koce oni koji su izgubili na izborima (SBB sa bosnjacke strane i SNSD sa srpske) Gledaju samo svoje *uzice i prepucavanja, nista za narod ne rade
BiH je prava pravcata zavrzlama!
Pametan nadje nacin a budala izgovor! Manite se izgovora prihvatite se posla. SDP pretsanite se ponasati kao uvrijedjena mlada dounistit ce se !!
vazda problem sa tim srbima :D:D:D:D A cuj zar nije SDP rekao da će podrzati, ili se to mislilo samo za podpredsjednika a jokj sve u paketu :) Hajde de.....samo polako drugovi poslanici....imamo mi fore i strrpljenja za još 20 godina bijede i patnje :)
jelde.....pa ubio se za politike moj ti :)