Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIP SA SDP I NASA STRANKA SU IZDALI SREBRENICU - BEKTIC SDP , MOSTAR - NASA STRANKA UZELA NOVAC OD HDZ , NIP DAO VELIKU KLADUSU FIKRETU ABDICU , SARAJEVO TROJKA-FACE TV VODE U PROPAS Mtel KOALICIJA I SADA OPET NIP I PARTNERI ZELE DA IZDAJU BOSNJACKI DOBRI NAROD . SAMO SA IZETBEGOVICEM MOZEMO SPASITI BOSNU I BOSNJAKE
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
Kolektivni mnogo prije nje potpisan da je ona ziva i zdrava, Zakon o VO daleko od perfektnog ali je bolji od ovog politiziranog, a sredstva za nauku i istrazivacki rad valjda nisu samo u nadleznosti Konakovic&Marjanovic co.
Pravljenje zakona o visokom obrazovanju za 9 sedmica je kriminalno. U Finskoj drzavi br1. po obrazovanju se zakon pravio 3 godine, a jos dvije ispravljao. Oni se jos ponose sto su ga za 9 sedmica sklepali.
Kad ce neki SDA ovac podnijeti ostavku zbog odgovornosti???
Pa gledam ovu Skupstinu kunem vam se da je bolje gledati Parove i Zmaja od Sipova, ovo je jedna velika djubretara odron!! Nikakvog ponasanja Kerla Zahiragic pcelar tokaca Mekic odvratno
Izgubljeni Forto,.šta ste vi sarajlije Bogu skrivile? A da gladali ste za njega.
koje sarajlije Foca Gorazde Rogatica