Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ko će ratovat? Tiktokeri protiv instagramuša? A u rovu fejsbukaši i jutjuberi?
Ratovat ce na jednoj strani Demokratske strane (USA i Zapadna Evropa) protiv Hrvata/Srba/Rusa tvojih pajdasa. Na kraju krajeva ovo jeste rat civilizacija, ovdje u Evropi mi smo pobjedili WW2, kome se ne svidja (hrvatima npr) ako treba repriza, nema problema.
@Stopalica Nece znati da je rat, dok im neko ne udje u kucu. A i onda ce gledati u kompjuter, tablet ili telefon i pitati sta sad ovaj hoce. Daj da zavrsim igricu.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Gorivo 2,46. Kad rat pocne jel prestaje naplata pdv i akciza na benzinskim pumpama?
Prestaje sve...ne brini
Uzmi BSP karticu, bit će ti 2.36
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potpuno je jasno,da Srbija ne bi ostala sa strane i gledala poraz Srba u BiH.Bošnjaci znaju svoj cilj.Hrvatska je potpuna nepoznanica u tom sukobu.Nikad više rata ako može!!!
Jedino "dobro" u ovome što se dešava je da će mnogim "skrivenim" nacionaliatima u RSu i Srbiji pasti maske.
Samo klix pise svaki dan o ratu. A napolje ljudi jedva skupe pare za veceru nebitno dal si Srbin, Hrvat ili prodani bosnjo
ne brinte ništa, nato ima dobro partnerstvo sa vučićem i srbijom, a zapad naročito francuska je pouzdan prijatelj bosne i hercegovine još od 1992., to svi dobro znamo. trebamo samo odratovati još tri četri godine, protiv srbije i rusije poželjno i hrvatske, bez oružja i logistike uz par stotina hiljada ubijenih i sve će doći samo na svoje mjesto.
Fascinira me Azerbejdžan, ne znam što.
I meine najvise kinezi i oni patuljci iz Burme. Verovatno jer rade sta god oce s muhammedovcima
Zastupnici pišu dok se ne sastanu vlade država EU i odluče drugačije.
Samo vi zabrinuti budite. Krajnje vrijeme za reakciju je bilo kad je međed raspisao referendum o 9. januaru, poslije toga je sve kasno. Tada nije bilo vaše reakcije. Incko, Šmit, Eskobar i ostala bratijo, kako od vas očekivati reakciju. Nema reakcije od nekoga ko nema erakcije. Bezmudi plačenici.
Ma ja ba.Detektovali ste problem za koji ste znali ,a to je da je ovdje problem ideologija svetosavskih velikosrpskih ghovana.Isti problem zbog kojeg je počeo rat i '92,odnosno agresija na RBiH.
Znaci ipak radi guza ko meduza🤣 Dok im je stalo stit ce vas kao bijele medvjede, a kad vise ne bude interesa nece se za vama ni pocesat. Tik tak tik tak..
Ma najbolje da se peraci guzica isele iz BiH u Tursku ili uzmu Krscanstvo....Pa se davite kebabom i dizite brkicu,liru i tyrkie u vazduh....Pa ni jedan slavenski narod nije glup u EU da nevide ko ste i sta ste...Ma hajte molim vas...
da EU odgovara bosna bez entiteta to bi se odavno desilo da EU odgovara podela bosne i to bi se odavno desilo EU odgovara zavadi pa vladaj i drzi narod u strahu od rata i u fazonu uvek neko drugi je kriv a mi samo zelimo samo mir
Opet kmecanje
Ćao državo pišam ti se usta. Jiš mjesec i idem preko grane, ja vam pušku ne uzimam
Narodima se ne ratuje ali politika je cudna stvar,Eu parlamentu i SAD u bi najbolje bilo da nasilno skine Dodika,zabrani njegovu stranku kao i opcenito bavlhenje politikom svima iz SNSD a slicno odraditi i sa ostale dvije vodece stranke tj. ustavom im zaprijetiti da ne smiju mjesati konstutivnosti,vjere i zapaljive retorike u politici. Daj te nam trajni mir rekompozicija FBiH bez kantona bez entiteta 3 regije 1 presjednik.Redukcija troskova elektronsko glasanje.
Sano ti čekaj EU parlament i UN, gdje Francuska odlučuje i vuče kočnicu nemaš se tu šta nadati. Ovoj zemlji je saveznik samo Amerika, ostale smo vidjeli, od Njemačke, Turske pa do Španije i ostalih. Ovo je sve politika srpskog sveta i to gledamo i na Kosovu i u CG
Mirno spavajte rata neče biti 1992 je rečeno pa se desilo Foča, Prijedor,Bijeljina,Brčko I ostali gradovi u BIH Bošnjaci budite spremni da nam se ne ponovi 1992
kad su odvodili i vojnim licima rušili vlast u gradovima gdje su bili manjina, SDA je pozivala narod da ostanu u kućama i ne pružaju otpor, da ne daju povod za nešto. To je zato jer je Alija imao fiks ideje o nekakvim partizanskim verzijama boraca koji će praviti diverzije. Većinu ubijenih su odveli sa kućnog praga u dnevnoj odjeći i obući, mnogi su bili bosi ili odvođeni iz kreveta. najsigurniji si sa puškom, a mir ćeš dobiti kad se obračunaš sa hijenama u njihovim jazbinama