Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su sve poznate kurave a zeljko je glup sto je takve poznate kurave uzimao u stranku
Željko je ispao glup, jer ove je odbio saslušati kada su mu pokušali predočiti mnoge stvari sa kojima se ne slažu. Pogotovu sa postavom koja je oko njega i radi za neke druge! O kriminalcima oko njega da se i ne govori! I naravno Rešidadova osvjeta pride!
Ha ha ha, čuj prije izbora donijeli odluku. Pa ste šutili ko quuravee. Vidjeli da ima računice pa da i oni sta izvuku na pregovorima ... Moj Pindzo ko te ne zna, bar je čuo kakav si.
klasično razmišljanje jednog crvendaća "vrati mandat stranki", hahahahaa idiota Bože sačuvaj
Nanijetili su je još u januaru ove godine.
Nastavak slijedi u drugim kantonima i gradovima
Mirsad Pinđo lopov,seoska varalica najniže vrste koja je promjenila milion stranaka i svaki put kao pravi miš okrene leđa pobjegne u ,,nezavisne" u stvari prodao se zajedno sa ostalima Konakovicu za sitni čar i tal koji imaju oduvijek .E sad koliko je naplatio sto je preveo i ove ostale to je ,,posebna" priča koju bi trebali novinari i nadlezni istraziti