Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kom zakonu je rijec: o osnovnom ili srednjem obrazovanju? EMIS postoji vec godinama a ja kao nastavnik nikad ga nisam mogao otvoriti za svoje ucenike da vidim sta je napisano vec u pisanoj formi dam da gama neko drugi upise. Veci je problem nedostatak materijala za rad i samovolja direktora kao i ne poznavanje i provedba pedagoskih standards,higijena i dugogodisnji ugovori o djelu.
Hajde neka se barem nešto radi na obrazovanju. Inače diplome se skoro pa javno kupuju i mnogo je teže završiti srednju školu nego kafultet (privatni)