Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vi biste da im se posalje poziv/molba da dodju..aha, pa da obuku prsluke..neka fala, bolje je ovako na prepad
nego šta!?To su heroji koji se ne skrivaju a ne ko tvoji kokošari kukavički , mrš!!!
ma ne brinem se ja zbog bezanja ili skrivanja..mene brinu prsluci sa dodacima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZATO SE SIFET PODŽIĆ NE HAPSI JER ON I DA JE NEKOGA UBIO NJEMU SE OPRAŠTA POŠTO JE U ARMIJI BIH BIO PO ZADATKU
Da ih neće hapsiti nazivajući Selam držaći hililip u ustima ? A skupština je svoje primjedbe mogla NA VAKAT iznijet Aliji u jednoj demokratskoj porceduri, kad su se ti pripadnici osimšverca osnovnih živežnih namirnica bavili i onim stavrima radi kojih sad SANJAJU FANTOMKE ! Dabogda ih svako sanjao ko kod ima razloga !
SDA je s njima 90te usla u koaliciju, kasnije dok su oni klali I ubijali SDA I Alija su s njima " pregovarali" dajuci im legitimitet da bi ih u Dejtonu pravno legalizirali krminalno ruseci postojeci ustav da bi danas proganjali one koje su poslali u rat koji su sami proizveli a da brane narod, drzavu I za njih najvaznije njihovu vlast. Agresija Sr I Hr koristeci nacionalizam izmedu ostalih I Bosnjacki se nastavlja