Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapostavila je SDA sve sto se moze zapostaviti ne lazite. Samo nosu zapostavili ono sto mogu da pokradu banda odvratna.
@patos jeli babo bio budala nije upitno babo je bio suradnik sa kobcem,mauzerom,kapetanom draganom, arkanom i ostalim životinjama.. znadeš autonomaš
@patos Mars u .... materinu kretenu, i ti i babo, i ovi SDAovci. Fuj ste svi. Eto ti tvog Babe i zlocinca. U Kladusi najveci jad i cemer.
pa dobro dajte pokazite te autoputeve, te fabrike, te magnetne rezonance po bolnicama...SDA ublehasi. Gdje je agresor u BiH stao tu je SDA nastavila!
"Konačno, na pitanje kako bi ocijenili sopstveni učinak i zalaganje u protekle četiri godine, zastupnici SDA u Parlamentu FBiH su kazali da oni to ne bi trebali govoriti, već da je taj sud prepušten građanima." Gradjanin:"Znamo vrlo dobro vase zalaganje i bit cete u skladu sa tim i bodovani na izborima"...
Malo pred izbore jelde, PRCI M GA U USTA KO BUDE GLASO ZA OVE KRPELJE. I DOBIJU LI IZBORE DABOGA NE IMALI JESTI SVI, ETO.
ono što je najžalosnije ovi ljudi se slobodno kreću nakon ovakvih izjava, niko da im u najmanju ruku "razbije nos"
Sarajevo je važnije od 10 drugih općina hehe
Objavimo RAT svi političarima!!!
Klix produžena ruka SDA bagre
Yebo vas Babo i SDA. Otvorite oči i glasajte za ljevicu ove godine jer je zadnja šansa.
Dosta je dilo sda na istorijsko smetljište !
Idu izbori ako ova SDA stoka ponovo ne prodje valja im kod jarana u Bingo na kasu za 500KM zato ce i svoju mater slagat samo kako bi glas dobio.
jade jadne
Ovi nasi kraisnici izgleda dobro uzimaju dok se nista ne ulaze
Slučaj" Senad Šepić: "Umislio da je lider" U NjiHa samo sta je neko od njih samih sebi umislio, a ni rijeci o gradjanima
tacno mi lose kada vidim ona slova s d a ....
@STELT0117 ooo evo debila nepismenog, gdje si dijasporac, hajde malo širi nacionalizam, hajde publicisto, jesi li bar naučio pričat
SDA podrzala laburiste, asda i sbb, samo ne podrzava narod. Pricaju da su svi krivi i samo oni u pravu, Dedići grade bez dozvola, komesar policije im u bijegu, Tigar osuđen za kriminal, optužen za Šantića, Galijašević i Toromanović za korupciju, bolnicu uništili, a pričaju da će prosperitet sad, kad preko 70% mladih napušta BiH.
kamber je glavni ne može mu niko ništa jebede koga hoće