Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ''naši'' ne napraviše normalnu kopnenu komunikaciju Mostar - Neum za ovolike godine. Eto toliko im je stalo do BiH mora. Najlakše je palamuditi i pametovati bez ikakvog konkretnog poteza. Sada im je most kriv....
Potpisali samo muslimani, a možete potpisivati sve južuno do Jablanice i Konjica al vec dalje vas se ništa ne pita. Trokutistan saHrajevo-tuzla-zenica je jedino područje gdje vas se nešto pita
Klasično predizborno zbijanje redova naci stranaka. Opet se kao jedni se bore za Bosnu i Herccegovinu, a ovi drugi bi da je sruše. U konačnici zajednički nastavljaju ono što rade zadnjih dvije ipo decenije, uživaju kao nikad prije. Vojske uhljeba izlaze po komandi na izbore, ostali kao ovce bleje da se ništa ne može promijeniti i sjede kod kuće i trpe "samo nek' ne puca". Kakav most i pomorske države?
Popisam se ja na vasu deklaraciju, da su je potpisali svi mozda bi i vazila nesto ovako ocekujte sutra da i covic i dodik potpisu jednu u kojoj podrzavaju gradnju mosta, znaci jedan se protivi i dok dva podrzavaju a sve ista zemlja, hrvatima i srbima je jasan cilj, unistiti BiH, cim nesto moze potkopat BiH oni su automatski za, a imamo prestavnike koji se trude da i oni uniste ovo sto je ostalo.
a nisu zabrinuti sto je otislo 90 000+ omladinaca i dr. populacije u dr. dezave...
Ma, sve je to suplja. Jao ironije, RH ima pravo na most, jedino sto ih dijeli od pocetka izvodjenja radova je da BiH odredi mjere, hahahahaha ...
@jednobojnaduga Napravite ga na osnovu savremenih, demokratskih, konstitutivnih varijabilnih mjera! Neka se mijenjaju svako 45 minuta!
@jednobojnaduga Potsjeti me na onu, kada je covjek, koji je naumio praviti kucu, otisao po savjet kod Nasrudina hodze. Kaze, koga god upitam kako da je okrenem, svako mi drugacije predlaze. Ovaj mu na to, napravo je na tockovima, kako narod prolazi, neka ti je okrece kako je kome volja!
Ma mogu oni nista bez saglasnosti BiH ;)
Za iduce izbore Hrvati prave most od Zagorja do Dalmacije, 500 metara visine iznad Banja Luke.
Sramota sa takvim papirom izaći u javnost.
Neum nije luka da bi imala pravo izlaza na otvoreno more. Bookir je kriv sto nije napravio luku u neumu jos je sutorinu poklonio cg.
deklaracija da su izrazili zabrinutost ahahahhaahhahaha
Treba "u kojem se ne primjenjuje..."
masete nam ispred nosa tim papiretinama a ni mi svi bosnjaci nismo potpisali
Realno gledajuci, zar nema i Bosna i Hercegovina pravo da ima izlaz na otvoreno more?
@politika.je naravno da nema. Možda kad dodje do ponovne podjele na tri decentrelizirane cjeline( nazovimo ih kako hocemo), pa se Hrvatska smiluje hrhb i dopusti nesmetani prolaz do otvorenog mora
po pravilu treba da reagira vijece ministara a ne zastupnicki dom.