Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Šepić da bude nekome predsjednik!? Hahaha Ma dajte ljudi molim vas. Pa njega još samo Dino Konaković zove na kafu, i niko više, to je taj rang, dva samodopadljiva čovjeka vrlo kratkovida.
Eldin Vrace je na platnom spisku ustaskih kladionica...provjereno
Hahah moj Sepicu jel vidis kako se sve u zivotu vraca,prvo ti nekome izasao radi licnog interesa a sad tebi izadju radi licnog interesa
sda se jednim potezom osvetila kasumoviću, šepiću, ahmetoviću, sokoooooloviću, hadžibajriću...dinokia su ostavili za desert, kao šlag na tortu. i tačka.
Kada je Šepić formirao taj NB rekao sam da on više neće biti ni član savjeta Mjesne zajednice Šepići, i eto polako se primiče taj dan.... A i neka, mamu mu je3em gladnu !
hoce papci u vlast i gotovo....i mater bi rodjenu prodali
KLIX. ba.LAŽE VIŠE od svih elektronskih media u BiH.
Edo Maajka, daj ponovi onu ....iz 2014 godine: Udri bagru...
Gasi mjesalicu, motaj kablove
jel ovo stranka neka?
Ima li iko pametniji od mene da mi kaze po kojem zakonu Bozijem ili drzavnom Sebija moze biti istovremeno zastupnica u parlamentu i direktorica klinickog centra?
moze kretenu, kao i svi zastunici u skupstinama, mogu radit redovan posao, jer skupstina se odrzava jednom dva puta mjesecno. drugo su ministri premijeri i sl koji imaju radno vrijeme. al mlad si ti jos, naucices :)
@ReufReuf Kretenu ova dva posla koje doticna obavlja su iz javnog sektora i u potencijalnom sukobu interesa. Doticna glasa o zakonima o zdravstvu koje poslije primjenjuje kao direktorica klinickog centra. Isto moze biti malverzacija sa donacijama i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj sepic je budala teska, bezveze je denisa becirovica ukupo na izborima, moglo smo imat 2 predsjednika ljevicara al eto, sad vidi dje mu je mjesto
Ti si bas glup.. On nikako nije mogao Denisu uzet glasove klocu..
@onzele Hadzikadic je ukopao Denisa kakav Sepic jedva familija glasala za njega...Hadzija je ubio već podjeljenu ljevicu zato je i došao ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma, koga ovo više zanima?
Šepić je proveo kao kandidat SDA nekih 12 godina na funkcijama u Ministarstvu civilnih poslova BiH sve do najviših funkcija. U tom periodu je djelovao veoma mlako i bez večeg doprinosa osim što je u tome periodu gradio svoj imidž i pozicije kod dijela međunarodne zajednice.Živio je jako ''fino'' obogativši se enormno i bez ikakvog truda i rada.PS: U tome periodu je prošao put od:''fesa, beretke/francuzice, titovke pa do šešira i cilindra''.
Šepić na aparatima
Cuj Amer Obradovic.....kako mi se cini Obrad je srpsko ime ....a neki Srbi imaju prezimena od imena kao npr. u ovom primer Obrad- Obradovici ili Branko -Brankovic....po nekoj logici je tom Ameru neki djed trebao biti Srbin ,zar ne? A kako se vec to zove.....