Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat vise obrazovane RAJE ima na ULICAMA koja se cak i lijepse izrazavaju nego ovi HADALJI na drzavnim jaslama
možda neki ni pričat ne znaju
Ima slicnog programa i na Animal planetu. Nema potrebe da vas na TVu gledamo.
Nece ljudi da upadaju u pola sezone vize za buducnost.
Naravno da nece.........sto bi da ih neko gleda kako se igraju na telefonima,.kopaju nosine, igraju dzepnog bilijara, itd., a sve uredno naplacuju od nas
Radio prenos bi bi pun pogodak, jer su njihove face davno omrznute a njihov lopovluk i presipanje iz supljeg u prazno bi se mogao slusati i uz rad jer im narod svakao zaradjuje i ima ih pravo cuti i usput povracati.
I zato se ne treba ni plaćati RTV taksa, jer ako javni servis ne prenosi sjednice zastupnika koje bira narod, vremensku prognozu mogu i na radiju ćuti.
Uhljebi se ne boje što ne rade ali se boje da narod ne sazna kako ih pljačkaju.
Cim je religija glavna vrlina,nema tu slobode,pogan narod ovdje zivi
Pa logicno. Samo bi javno pokazali nivo svoje nekulture, nepismenosti i ljenosti.
binde bi samo da ne bude javno i transparentno
Pa naravno al dovoljno je da se zna da netreba niti za jednog SDA kadra glasati i bilo koga ko nije podrzavo ovu incijativu jer tako bi se moglo gledati ko neradi u korsit gradjana i na izborima noga a vamo mute al dovoljan je ovo dokaz ko nezeli i ko neradi u korist gradjana i treiba da se na izborima izbace te stranke koje nisu podrzale ovu inicijativu.